Adrián Hernández es reivindica com «lúnica alternativa perquè no hi hagi un govern independentista»

El candidat de Cs a l’alcaldia de Sabadell, Adrián Hernández, s’ha reivindicat com “l’única alternativa perquè no hi hagi un govern independentista” a la ciutat. Hernández ha apel·lat a la cita amb les urnes del passat 21 de desembre, en referència a l’alta participació, perquè així es reflectirà com és la població.

L’alcaldable de la formació taronja ha determinat que el vot per a la seva força “no te la jugues”. En canvi, si s’opta pel PSC, “perquè ho ha deixat molt clar que pactaria amb forces independentistes”, recordant que en el Debat Decisiu, que va tenir lloc al Centre Cívic Can Rull, no va respondre a les seves preguntes.

Hernández ha condicionat pactar amb la socialista Marta Farrés a establir “mecanismes”, perquè la “corrupció no torni a passar”. La seva màxima és “expulsar” els partits que integren el govern municipal actual, perquè han “dividit” la ciutadania i han deixat una “desigualtat” entre barris que, al seu parer, “és el principal problema” de Sabadell.

Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

Via:: https://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/24583/adri/hern/ndez/es/reivindica/nica/alternativa/perqu/no/hagi/govern/independentista