Alejo Vidal-Quadras lloa la CUP

L’expresident del Partit Popular de Catalunya, Alejo Vidal-Quadras, ha lloat la CUP després que el partit hagi decidit no investir Artur Mas com a president de la Generalitat. Vidal-Quadras ha fet diverses piulades des del seu compte de Twitter defensant la CUP: “La decisió de la CUP és una mostra de coherència. Mas representa el pitjor del pujolisme corrupte. Ningú decent li pot donar suport”, afirma en el primer dels tuits.

En la segona de les piulades destaca que “la CUP, una força antisistema les bases ideològiques de la qual són un pur disbarat, ha donat una lliçó de moral a tots els aduladors de Pujol”. A més, ha opinat que “la CUP ha demostrat sentit de la decència. A vegades la justícia arriba per camins estranys”.

Finalment, Vidal-Quadras s’ha preguntat: “Si l’extrema esquerra anteposa la coherència a interessos personals i partidistes com acaba de fer la CUP, per què el PP i el PSOE no?”

La decisión de la CUP es una muestra de coherencia. Mas representa lo peor del pujolismo corrupto. Nadie decente le puede apoyar.

— Alejo Vidal-Quadras (@VidalQuadras) 3 gener, 2016

La CUP, una fuerza antisistema cuyas bases ideológicas son un puro disparate, ha dado una lección de moral a todos los aduladores de Pujol.

— Alejo Vidal-Quadras (@VidalQuadras) 3 gener, 2016

La CUP ha demostrado sentido de la decencia. A veces la justicia llega por caminos extraños.

— Alejo Vidal-Quadras (@VidalQuadras) 3 gener, 2016

Si la extrema izquierda antepone la coherencia a intereses personales y partidistas como acaba de hacer la CUP, por qué el PP y el PSOE no?

— Alejo Vidal-Quadras (@VidalQuadras) 3 gener, 2016

Via:: http://www.mon.cat/cat/notices/2016/01/alejo_vidal-quadras_lloa_la_cup_156134.php