Aragonès demana investigar l’espionatge a Torrent: “La persecució contra l’independentisme no té ètica ni aturador”

Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d’Economia, i Roger Torrent, president del Parlament EFE.

Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d’Economia, i Roger Torrent, president del Parlament EFE.

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha demanat aquest dimarts que s’engegui una investigació pel suposat cas d’espionatge al president del Parlament, Roger Torrent, i que s’assumeixin responsabilitats “ja”.
En una publicació a Twitter , Aragonès ha criticat que la “persecució” contra les idees i l’independentisme “no té ètica ni aturador”. La persecució contra les idees i l’independentisme no té ètica ni aturador. El president del ⁦@parlamentcat⁩ @rogertorrent⁩ espiat per una eina que només poden comprar els estats. Cal investigació i responsabilitats ja! Via @guardian https://t.co/BRtjdoYlQz— Pere Aragonès ? (@perearagones) July 14, 2020 El coordinador nacional d’ERC s’ha referit així a una investigació de El País i The Guardian que apunta que el telèfon mòbil de Torrent hauria estat espiat per un programa, Pegasus, que només poden comprar governs, forces i cossos de seguretat per combatre el crim i el terrorisme.

Via:: http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1820310-aragones-demana-investigar-l-espionatge-a-torrent-la-persecucio-contra-l-independentisme-no-te-etica-ni-aturador.html