Asens veu «poc creïble» la mà estesa de Jordi Sànchez als comuns per desencallar el conflicte polític

Jaume Asens “celebra” les declaracions del cap de llista de JxCat Jordi Sànchez, que des de la presó ha obert la porta a arribar a un acord amb els comuns i amb l’espai més catalanista del PSC per seure a la taula, ser un bloc i trobar una solució al conflicte polític de Catalunya, pero ha considerat que són “poc creïbles”, perquè JxCat “canvia constantment d’estratègia i declaracions”.

El candidat d’En Comú Podem ha insistit, però, que els comuns “no volen formar part de cap bloc, sinó formar part del govern d’Espanya”. En aquest sentit ha afegit que per “fer viable” un diàleg amb Catalunya, cal que els comuns i Podem formin part de l’executiu després del 28-A. El candidat, a més, ha assegurat que En Comú Podem és “l’única formació sobirana catalana que aspira i pot ser al govern d’Espanya”. Asens ha remarcat que des de la Moncloa, podran “fer avançar el país i trobar una solució al conflicte que té plantejat Catalunya”.

Sobre les contradiccions de JxCat, Asens ha afirmat que el partit de Carles Puigdemont diu coses diferents segons qui parla: “Borràs va dir que volia anar a Madrid a bloquejar i ara Jordi Sànchez diu el contrari”, ha apuntat el cap de llista de l’esquerra alternativa, que també ha afegit que ERC i Gabriel Rufián també es contradiuen. Segons el cap de llista dels comuns, “sembla que JxCat i ERC s’estan posant d’acord que s’ha de dir que s’ha d’anar a dialogar a Madrid, però són poc creïbles perquè canvien constantment d’estratègia i declaracions”, ha conclòs.

.

Via:: https://www.naciodigital.cat/noticia/177881/asens/veu/poc/cre/ble/estesa/jordi/nchez/comuns/desencallar/conflicte/pol/tic