Colau anirà dimecres al Suprem com a públic del judici de l’1-O

Ada Colau viatjarà a Madrid dimecres per estar de públic en el judici a l’independentisme que se celebra al Tribunal Suprem. L’alcaldessa de Barcelona estarà acompanyada de Jaume Asens, tinent d’alcalde del consistori. Colau havia establert la possibilitat de viatjar a la capital espanyola per ser present en la Sala de Plens del Tribunal durant aquesta setmana i segons ha pogut saber NacióDigital, s’ha confirmat per aquest dimecres.

En el marc de la manifestació celebrada ahir a Barcelona per part de l’independentisme, diversos dirigents de Catalunya En Comú Podem van participar-hi. A la capçalera de la Gran Via hi era el mateix Asens, el primer tinent d’alcalde Gerardo Pisarello, la regidora Gala Pin, la líder del grup parlamentari Jéssica Albiach i el diputat David Cid. Per altra banda, qui no hi era a la manifestació era l’alcaldessa Ada Colau.

Al capdavant de la manifestació, diversos representants d’ @EnComu_Podem com Jaume Asens, Gerardo Pissarello, Gala Pin, David Cid o Jéssica Albiach, amb l’absència de l’alcaldessa de Barcelona, @AdaColau https://t.co/5bEZQO9dn7 pic.twitter.com/gfwBbfgQRx

— NacióDigital (@naciodigital) February 16, 2019

El judici de l’1-O es reprendrà aquest dimarts dia 19 amb la declaració de Jordi Turull.

Via:: https://www.naciodigital.cat/noticia/173756/colau/anir/dimecres/al/suprem/blic/judici/1-o