Els Mossos detenen dos ultres que van agredir un independentista al metro el 17 d’octubre

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos ultres relacionats amb grups d’extrema dreta que van apallissar un jove independentista al metro de Barcelona el 17 d’octubre, durant les protestes contra la sentència del procés. La policia emmarca l’operació dins del cas Auri i els atribueixen un delicte de lesions greu amb agreujant d’odi.

El jove agredit va patir un fort traumatisme crani encefàlic i el trencament de dues peces dentals. Els autors de l’agressió van ser un grup de cinc persones que acabaven d’assistir a una manifestació de l’extrema dreta a la plaça Artós.

Un dels agressors està empresonat als Lledoners i compleix pena per altres agressions. Un altre va ser detingut a Cornellà del Llobregat. Ambdós joves també formen part de faccions radicals de seguidors d’equips de futbol.

La investigació continua oberta amb l’objectiu d’identificar els altres tres autors. Moments abans de l’agressió el mateix grup havia increpat a una noia d’origen àrab per la seva condició d’origen, sense que en aquell cas es produís cap agressió física.

Via:: https://www.vilaweb.cat/noticies/els-mossos-desquadra-detenen-dos-ultres-que-van-agredir-un-independentista-el-17-doctubre/