Forcadell espera que la resposta institucional a la inhabilitació de Torra no sigui com la de la sentència de l’1-O

Carme Forcadell al Parlament de Catalunya ORIOL DURAN.

Carme Forcadell al Parlament de Catalunya ORIOL DURAN.

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell espera que la resposta institucional a la possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, no sigui com la de la sentència de l’1-O de fa gairebé un any.
Segons un missatge de l’expresidenta de la cambra catalana a través de Twitter , llavors la reacció es va fer “tard i malament”. I en aquest sentit, demana que no es torni a repetir la mateixa situació. Espero que la resposta de les institucions a la inhabilitació del president Torra no sigui com la de la nostra sentència: tard i malament.— Carme Forcadell (@ForcadellCarme) September 25, 2020 Un missatge que arriba en un context en què els partits independentistes no han arribat a un acord mentre el Tribunal Suprem podria fer pública en els pròxims dies si ratifica la inhabilitació de Torra per no treure a temps la pancarta en favor dels “presos polítics i exiliats” del balcó de la Generalitat.

Via:: http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1854174-forcadell-espera-que-la-resposta-institucional-a-la-inhabilitacio-de-torra-no-sigui-com-la-de-la-sentencia-de-l-1-o.html