JxCat acusa el president del Parlament Europeu de voler Puigdemont a la presó

La candidata de Junts per Catalunya (JxCat) al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha respost avui l’informe de l’Eurocambra que conclou que Carles Puigdemont no obtindrà la immunitat parlamentària si no va a Madrid a recollir l’acta d’eurodiputat. Això, ha dit Borràs, “és tant com dir que el volen a la presó”, i ha reblat afirmant “això no ho podem permetre. Si cal arribarem fins al tribunal de Luxemburg”. Borràs també s’ha referit al paper que JxCat ha d’anar a fer al Congrés dels Diputats, que és a “reivindicar qüestions de P3 de democràcia, com són la llibertat d’expresió, de manifestació o de reunió”. “Els nostres representants van defensar els nostres drets i ara estan sent jutjats per demòcrates. Això és una aberració”, ha sentenciat.

Borràs ha protagonitzat l’acte central de campanya de la formació a la vegueria del Penedès que s’ha celebrat al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Durant la seva intervenció, la número dos de la candidatura ha llegit un missatge de Jordi Sànchez on adverteix que “Sánchez, Rivera, Casado i Abascal hen convertit les eleccions del 28 d’abril en una subhasta” i que “no és temps de renúncies ni de demanar perdó”.

A l’acte també ha intervingut el portaveu del grup parlamentari de JxCat, Albert Batet, que s’ha referit al PSOE sentenciant “no ens enganyaran més. El PSOE són els campions de l’engany, de la por i del sinisme”. Al seu torn, Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès i delegat del govern a la vegueria ha estat contundent i s’ha mostrat molt crític amb ERC, quan ha afirmat que “és trist que qui fa un any deia que el president s’havia venut per 150 monedes de plata, ara es vendria per un plat de llenties”.

Per l’escenari del Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú hi han passat altres representants de JxCat, com Marc Castells, alcalde d’Igualada i president de la Diputació de Barcelona, o Blanca Albà, candidata a l’alcaldia de la capital del Garraf. També s’ha fet una menció especial a la tasca duta a terme els darrers temps per Neus Lloveras com a presidenta de l’AMI, ara que està a les portes de retirar-se de la política un cop deixi la vara d’alcaldessa a les portes de les eleccions municipals.

.

Via:: https://www.naciodigital.cat/noticia/177848/jxcat/acusa/president/parlament/europeu/voler/puigdemont/pres