La Conselleria d’Empresa fitxa Joana Ortega com assessora

La Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha fitxat l’exconsellera i exvicepresidenta del Govern Joana Ortega com a assessora. Segons ha publicat el DOGC, Ortega assessorarà la titular del departament, Àngels Chacón (JxCat), a “projectes transversals” en matèria de foment de l’economia productiva.

També s’encarregarà de preparar la documentació que la Conselleria tramita al Consell Tècnic sobre aquest tipus de projectes i elaborarà informes sobre els resultats de la seva aplicació. Fonts de la Conselleria han explicat a Europa Press que Ortega s’ha incorporat aquest divendres al nou càrrec i que han apreciat l’exvicepresidenta seva experiència en l’administració pública i la seva visió municipalista.

En aquest nou lloc al qual s’hi ha incorporat aquest divendres, l’exdirigent d’Unió cobrarà la retribució corresponent a la categoria de funcionari del grup A i nivell 30.2 -uns 70.134,40 euros anuals- i un complement específic de 41.302,92 euros anuals.

Ortega, vicepresidenta del Govern liderat per Artur Mas, va ser condemnada a nou mesos d’inhabilitació especial per a l’exercici de càrrecs públics electius i per a l’exercici de funcions de govern per impulsar la consulta del 9N, una pena que finalitza el 19 d’octubre de 2019.

.

Via:: https://www.naciodigital.cat/noticia/180076/conselleria/empresa/fitxa/joana/ortega/assessora