Torra al·lega a la Junta Electoral que és «impossible» retirar els llaços grocs

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha presentat aquest dimarts al·legacions contra l’últimàtum de la Junta Electoral Central (JEC) segons el qual s’havien de retirar els llaços grocs dels edificis públics en un termini de 24 hores. L’escrit presentat per Torra insisteix en la “impossibilitat de dur a terme” el requeriment donada la gran quantitat d’edificis que formen part de l’administració.

“Alguns estan gestionats per empreses públiques o ens instrumentals que formen part del sector públic de la Generalitat, d’altres es troben cedits a empreses privades prestadores de serveis públics, a consorcis, fundacions, mancomunitats, entitats socials… Són centres amb autonomia funcional, com ara centres d’investigació, hospitals i centres d’assistència primària, universitats, instituts d’educació, escoles, centres de joves, de jubilats…”, destaquen les al·legacions.

De moment, Torra ha decidit mantenir la pancarta de Palau i ha demanat un informe al Síndic de Greuges, que el Govern considerarà vinculant.

20190319_Expediente_293-840 by on Scribd

.

Via:: https://www.naciodigital.cat/noticia/175784/torra/al/lega/junta/electoral/impossible/retirar/lla/os/grocs