Catalunya. 50 excursions inoblidables

Catalunya. 50 excursions inoblidables

Catalunya. 50 excursions inoblidables

En aquest llibre trobareu les 50 excursions inoblidables de Catalunya en forma de 50 rutes on l'autor acompanya de fotografies textos i croquis dels millors indrets. Sense dubte un llibre que tots els amants de la muntanya han de tenir a casa!

Atenció: últimes unitats en estoc!

9788497912440

-5%

23,80 €

Preu reduït!

22,61 €

Afegir al carret

Més informació

Sinopsi llibre "Catalunya. 50 excursions inoblidables":

Caminar és una de les millors formes d’aprendre a estimar la terra, de respectar el nostre medi i de viure amb harmonia amb nosaltres mateixos. Per això, aquest recull d’excursions inoblidables pretén tant oferir idees a persones expertes com a aquells que volen obrir els seus horitzons, potser per viure’ls en família o amb la colla. En conseqüència, en aquest viatge que et proposem no falten incursions als espais naturals clàssics, reconeguts des fa anys per diferents figures legals que els protegeixen, però també hi ha excursions poc conegudes que poden estimular els excursionistes més experimentats. L’obra s’estructura en 50 rutes. La presentació de cada excursió segueix un mateix model. Una breu fitxa pràctica dóna les principals referències que cal tenir en compte per fer la ruta, com són l’accés al punt de sortida, l’horari aproximat, la valoració de la dificultat i una cartografia bàsica de consulta. Després, un breu text anticipa alguns dels aspectes més destacats del lloc que es vol visitar, evoca alguns records o suggereix altres formes de viure la ruta proposada. Seguidament es fa la descripció del camí, de manera suficient per seguir l’itinerari però sense abusar de detalls que limitin en excés la iniciativa i compromís de cada excursionista. Finalment, cada ruta s’acompanya d’un croquis i de diverses fotografies que mostren la bellesa de cada zona.

Biografia autor:

Jordi Longás Mayayo Jordi Longás (Barcelona, 1960). És fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor a la Universitat Ramon Llull. Fa 15 anys va iniciar la seva carrera com a fotògraf i escriptor. Ha publicat més de 70 articles i centenars de fotografies en les principals revistes de muntanya (Desnivel, Grandes Espacios, Vèrtex o Mundo de los Pirineos). Ha publicat també 5 llibres de gran format dedicats als Pirineus: Pirineos en esquís, 120 itinerarios; Pirineos íntimos; Pirineos en esquís, 150 itinerarios; Pirineos, 100 cumbres; i Pirineus. Viatge fotogràfic, aquest darrer en la col·lecció Khroma de Cossetània Edicions. És membre del consell assessor de la revista Vèrtex des de l’any 2004 i col·laborador habitual de Cossetània Edicions. Entuasiasta excursionista i bon coneixedor de la geografia catalana, es mostra il·lusionat per compartir alguns dels millors indrets que ha descobert en més de 30 anys d’activitat.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Catalunya. 50 excursions inoblidables
Autor: Jordi Longás Mayayo
ISBN: 978-84-9791-244-0
Pàgines: 120
Il·lustracions: 220
Enquadernació: Tapa dura
Editorial: COSSETANIA
Col·lecció: Khroma, núm. 3

portada llibre Catalunya 50 excursions inoblidables jordi longás mayayo

30 altres productes de la mateixa categoria:

Clients que han vist aquest producte també han comprat: