Samarreta Tècnica Estelada màniga llarga

Samarreta Tècnica Estelada màniga llarga

Samarreta Tècnica Estelada màniga llarga

- Samarreta esportiva tècnica unisex de màniga llarga amb l'estelada blava
- Nou disseny amb efecte bandera onejant
- Teixit 100% polièster-interlock Dry-Fit d'alta qualitat
- Tacte molt suau i agradable.
- Molt lleugera i transpirable
- Ideal per running, futbol, bàsquet, excursionisme, altres esports i vestir informal
- Producte català fet a Catalunya

29,95 €

Afegir al carret

Més informació

El teixit interlock:

Aquesta samarreta ha estat confeccionada amb el revolucionari teixit tècnic 100% polièster-interlock d’última generació amb tecnologia Dry-Fit. A diferència de les samarretes de cotó que no transpiren i en conseqüència al suar queden mullades i pesen el doble, el teixit interlock amb Dry-Fit és molt més lleuger i deixar passar la humitat creant una transpiració natural expulsant el suor del cos a l’exterior mantenint sec el cos. Se’ns dubte aquesta és una samarreta molt fresca i còmoda, i amb un tacte totalment suau i agradable.

El Disseny:

El nou disseny de la samarreta estelada blava s'inspira en la bandera estelada històrica on l'estel va col·locat de forma horitzontal. Ara també trobem aquesta configuració en les banderes per "màstil". El nou disseny de la samarreta estelada de màniga llarga produeix l'efecte onejant com si sempre tinguéssim vent. Un braç blau com a extensió de l'estel de la nostra estimada bandera per reivindicar el desig de ser lliures i l'altre braç amb les quatre barres de la senyera que tenen continuïtat fins l'esquena. El nou disseny també ha estat inspirat en el disseny en horitzontal de la samarreta del Barça. A partir d'ara ja no caldrà que duguis la bandera estelada a la bossa, tu ets l'estelada, vesteix-la, reivindica el desig i fes país!

Si formes part d'un equip o colla i vols personalitzar aquest disseny consulta la secció de samarretes tècniques personalitzades.

La Confecció:

La nova samarreta esportiva tècnica ha estat dissenyada i confeccionada íntegrament a Catalunya. El patronatge està composat de 5 peces de roba, per màxima adaptabilitat al cos, que han estat cosides amb costures planes per l’interior i invisibles per l’exterior. Una samarreta molt confortable per vestir mentre fas esport (running, futbol, basquet, excursionisme,...) o simplement per vestimenta informal i estar còmode. Amb la tecnologia Color-Keep aplicada directament al teixit, manté vius els colors després del seu ús prolongat i successius rentats.

logos samarretes

Finalment una de les grans virtuts d’aquesta samarreta tècnica és que s’asseca ràpidament ja sigui durant la pràctica esportiva o un cop rentades. A diferència de les samarretes de cotó, aquesta samarreta tècnica tampoc cal planxar-la, per tant també ens estalviarem aquesta avorrida tasca domèstica! No esperis més i demana ara la teva talla!

quadre talles samarretes tècniques catalunya independència selecció catalana poliester


Samarreta senyera estelada catalunya independència màniga llarga tècnica polièster CAT BanderaCatalana

Samarreta senyera estelada catalunya independència màniga llarga tècnica polièster CAT BanderaCatalana esquena

Samarreta senyera estelada catalunya independència màniga llarga tècnica polièster CAT BanderaCatalana esquena2


teixit polièster cat blau blanc


coll samarreta tècnica estelada independència catalunya


 


 

Complements

  • Mocador Tubular Estelada

    - L'autèntic i genuí mocador tubular multifunció de l' Estelada - Fet amb microfibres ultrafines de màxima qualitat - Sense costures ni vores - Tractament...

    11,95 € Afegir al carret
  • Mitjons Senyera Catalunya

    - Mitjons curts esportius amb la Senyera de Catalunya - Qualitat Poliamida - Doble densitat al peu, taló i puntera per a un millor confort - Costures invisibles als dits per...

    5,95 € Afegir al carret

12 altres productes de la mateixa categoria:

Clients que han vist aquest producte també han comprat: