El Barça presentarà recurs contra la prohibició d’exhibir estelades


El Barça presentarà un recurs contra la prohibició d’exhibir estelades a la final de la Copa del Rei, el proper diumenge a l’estadi Vicente Calderón, de Madrid.

Segons ha avançat Catalunya Ràdio aquest dijous al migdia, el club tirarà endavant un recurs per tal que els seus socis i aficionats puguin assistir a la final amb l’estelada, un símbol de llibertat i una bandera pacífica i democràtica que no genera cap tipus de violència.

D’altra banda, el club català no s’ha plantejat, en cap cas, renunciar a disputar la final, com tampoc negar-se, els directius, a assistir a la llotja el proper diumenge. Aquest dimecres, l’entitat va difondre un comunicat en el qual va expressar “el desacord més absolut amb l’anunci” i va demanar a la delegada del govern espanyol que “col·labori en la creació del bon clima que ha de presidir la celebració de la final de la Copa del Rei. També li reclama que respecti l’honorabilitat i que no provoqui incomoditats a les institucions implicades en aquesta final”.

Via:: http://www.mon.cat/cat/notices/2016/05/el_barca_presentara_recurs_contra_la_prohibicio_d_exhibir_estelades_164044.php