Llibres infantils Hi ha 4 productes.

Llibres infantils

En aquesta secció trobareu la nostra selecció de llibres i contes infantils en català per mirar, pintar o llegir! Diversió assegurada per la canalla!

 • Disponible
  Refranys i dites populars

  Des de sempre que fem servir un munt de frases fetes, refranys i proverbis... i ni tan sols no ens n’adonem! L’il·lustrador i dibuixant Scaramuix en recull un bon grapat i els ordena temàticament en aquest llibre, que farà les delícies dels nens... i dels pares que els hi llegiran o el fullejaran d’amagat!

  Des de sempre que fem servir un munt de frases fetes, refranys i proverbis... i ni tan...

  Des de sempre que fem servir un munt de frases fetes, refranys i proverbis... i ni tan sols no ens n’adonem! L’il·lustrador i dibuixant Scaramuix en recull un bon grapat i els...

  Preu rebaixat! 14,25 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Bestiari popular català

  Bestiari popular català, el llibre infantil amb els animals, mitològics i reals, que són en l'imaginari de la Catalunya de sempre!

  Bestiari popular català, el llibre infantil amb els animals, mitològics i reals, que...

  Bestiari popular català, el llibre infantil amb els animals, mitològics i reals, que són en l'imaginari de la Catalunya de sempre!

  Preu rebaixat! 14,25 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Cartes per la llibertat

  Arreu del món hi ha gent que és a la presó per dir el que pensa o defensar pacíficament unes idees. Les cartes que s'envien als empresonats ja són, per elles mateixes, un tast de llibertat. Si n'arriben moltes, les cartes són la llibertat. Un conte per explicar als més joves la importància de la llibertat i de la solidaritat amb els presos de consciència d'arreu del món.

  Arreu del món hi ha gent que és a la presó per dir el que pensa o defensar pacíficament...

  Arreu del món hi ha gent que és a la presó per dir el que pensa o defensar pacíficament unes idees. Les cartes que s'envien als empresonats ja són, per elles mateixes, un tast...

  Preu rebaixat! 12,35 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Patufet, on ets?

  En aquest conte infantil, el Patufet s'ha amagat per tot Catalunya. Confós entre la gentada, s'haurà de trobar a la Barcelona del modernisme i de la Rambla, a la Costa Brava, a la Terra Ferma de Lleida, a Montserrat, a la Tarragona romana, a la Patum de Berga, a les escales de la catedral de Girona, al Pirineu... Diversió garantida per a petits i grans!

  En aquest conte infantil, el Patufet s'ha amagat per tot Catalunya. Confós entre la...

  En aquest conte infantil, el Patufet s'ha amagat per tot Catalunya. Confós entre la gentada, s'haurà de trobar a la Barcelona del modernisme i de la Rambla, a la Costa Brava, a...

  Preu rebaixat! 11,88 €

  Afegir al carret Veure