Adhesiu Estelada Vermella Onejant (alumini)

Adhesiu Estelada Vermella Onejant (alumini)

Adhesiu Estelada Vermella Onejant (alumini)

- Adhesiu amb l’estelada groga/vermella onejant amb relleu i acabat brillant
- Fabricat en alumini (puresa 99,6%) totalment resistent a la llum del sol i l'aigua
- Es pot enganxar en qualsevol superfície llisa (cotxe, moto, bici, etc.)
- Producte únic de qualitat superior!
- Mida és 6 x 4 cm.

BC-150

3,50 €

Afegir al carret

Més informació

L’adhesiu de l’estelada groga i vermella onejant és un emblema fabricat en qualitat superior, us garantim que no trobareu cap altre adhesiu al mercat millor que aquest!

A diferència dels clàssics adhesius impresos en paper plastificat que es van degradant amb la llum del sol i pluja, aquest adhesiu ha estat confeccionat amb una làmina d’alumini pur (99,6%) que el fa totalment resistent a l’aigua o la humitat. La pintura també porta un tractament especial per resistir l’exposició al sol i els canvis de temperatura. A la part inferior de la làmina d’alumini incorpora una làmina adhesiva d’alta resistència de 2mm de gruix que garanteix la correcta fixació en qualsevol superfície llisa com la xapa o plàstic d’un cotxe, moto, bicicleta, iot, etc.

Aquest adhesiu compta amb els mateixos acabats que els emblemes de la marca que porten tots els cotxes al capó o a les llantes. Se’ns dubte estem davant d’un producte d’alta qualitat.

 Enganxa ara l'adhesiu de l'estelada onejant i reivindica el teu sentiment per la Independència de Catalunya! adhesiu petit bandera senyera estelada vermella groga independència catalunya alumini qualitat

bicicleta cotxe moto vespa patinet adhesiu petit estelada vermella groga independència catalunya

 

 

 

 

Complements

15 altres productes de la mateixa categoria:

Clients que han vist aquest producte també han comprat: