Joc Taula Som i Serem. Nou estat.

24,90 €

Es tracta d'un joc de taula pensat per a tota la família. L'objectiu és aconseguir poder votar sense que se t'apliqui el 155. Haurem de saltar de casella en casella, aconseguint les cartes per poder votar, mentre responem preguntes sobre la cultura catalana. Aquest joc té un estil tipus trivial però en format català i per fer país!

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent) Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent)
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional
 L’1d’octubre ens va ens va ajudar a canalitzar les emocions i l’orgull de ser catalans. Jugant a aquest joc reviureu els mateixos sentiments. A part de les cartes de preguntes, equiparables a les del Trivial, en el joc hi ha també cartes que permeten reviure els moments més foscos i més alegres del país i d’altres que animen a l’acció, com aplegar majories o fer una Constitució.

Objectiu del joc:
L’objectiu del joc és recollir les sis cartes Som i Serem i dipositar-les a l’urna sense que se t'apliqui el 155. Haurem de saltar de casella en casella, aconseguint les cartes per poder votar, mentre responem preguntes sobre la cultura catalana.

Preparació del joc:
Cada jugador tria un ruc i el posa a la casella d’inici. Es barregen bé les cartes Som i Serem, les cartes pregunta i les cartes de Sant Jordi i el Drac, i es col·loquen cap per avall en els seus respectius espais al tauler. Cada jugador es prepara una urna i la posa davant seu. Abans de començar, cada jugador agafa 3 cartes Som i Serem de la pila. La partida comença amb el jugador més jove.

Les caselles:
Cada cop que es passi per la casella d’inici es recull una carta Som i Serem. Fes vacances als Pirineus, la Costa Brava i el Delta del Ebre. Torna a tirar a la Festa Major i a la Diada de Sant Jordi.

Dialoga al Parlament:
Pren acció unilateral al Bon Cop de Falç. I si et posen una urna davant, ja saps … vota!

Com es guanya:
Guanya la primera persona que introdueix les sis cartes Som i Serem dins l’urna i arriba a la casella de Parlament més propera. Un cop a la casella de Parlament, s’ha d’assolir majoria parlamentària tirant el dau i treien un 4 o més. Un cop aconseguit, es guanya el joc. Visca Catalunya!

 

DESCRIPCIÓ TÈCNICA

Edat:  a partir de 16 anys
Jugadors: 2-4
Temps mitjà de partida: 30-40 minuts

Contingut:
4 rucs
1 dau
1 tauler de joc (40x40)
60 cartes Som i Serem
60 cartes de preguntes
30 cartes de Sant Jordi i el Drac

BC-343