Llaç groc de plàstic per balcó

Llaç groc de plàstic per balcó

Llaç groc de plàstic per balcó

- Llaç groc per les dues cares
- Fet en plàstic resistent en mida gran per balcó i façana
- Mida: 50x75cm.
- Incorpora 5 foradets de fixació per posar una brida o cordill.
- Reivindica la llibertat dels presos polítics catalans i exiliats de Catalunya.
- Solidaritzat ara i decora el teu edifici amb el llaç groc oficial.
- Beneficis destinats a la caixa de solidaritat.

 

BC-305

4,95 €

Afegir al carret

Més informació

El llaç groc és un símbol  que al llarg de la història s'ha fet servir per diverses reivindicacions. Durant la Guerra de Successió (1704) el color groc ja es va fer servir amb finalitats polítiques. A l'any 2014 es va recuperar i es va fer servir arreu d'Espanya per reivindicar el dret a decidir de Catalunya. A l'octubre de 2017, es van empresonar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, líders respectius de les associacions pro-independència, Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.  Aquestes entitats van demanar fer ús de llaços grocs per demanar l'alliberament dels presos polítics catalans.

Aquest llaç groc de gran format és ideal per penjar-lo al balcó o façana,  lliga'l bé a través dels 5 foradets de fixació que incorpora i oblida’t d'estar posant-lo bé després d’una ventada. Aquesta nova versió és groga per les dues cares. El llaç groc per balcó de plàstic sempre estarà lluint colors vius que transmet esperança i llibertat! Suma't ara a la causa i contribueix a mantenir viu el desig per la llibertat dels nostres líders!

llaç groc plàstic gran llibertat presos polítics catalunya

balcó ajuntament llaç groc plàstic façana llibertat presos polítics catalunya independència

llaç groc balcó persiana casa llibertat presos polítics catalunyabalcó vidre llaç groc gran plàstic llibertat presos polítics catalans i exiliats


edifici façana llaç groc balcons plàstic llibertat presos polítics catalunya


Ajuntament façana balcó llaç plàstic groc gran llibertat presos polítics catalunya30 altres productes de la mateixa categoria:

Clients que han vist aquest producte també han comprat: