Estelada Blava GRAN amb anelles per Pal Màstil

44,95 €

- Estelada Blava de Gran format o Gegant amb anelles de subjecció
- Dissenyada per penjar en pal masteler (màstil) d'edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, castell, turó...
- Costures reforçades pel vent
- Estel en posició horitzontal
- Fabricada a Catalunya
- Varies mides disponibles
- Contribueix a reforçar el desig d’Independència!

Mida bandera tèxtil
Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Plataforma verificada de pagament segur Plataforma verificada de pagament segur
  • Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

La Bandera Estelada de Gran format o gegant és ideal per penjar-la dalt d’un pal masteler (“màstil”) de forma permanent, o també en un lloc elevat com un balcó gran o façana d’edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, campanar, castell, pont, cim, turó i altres llocs significatius.

Totes les nostres banderes estelades grans han estat confeccionades a Catalunya ajudant a crear ocupació a la nostra terra. Aquestes estelades grans estan estampades en acabat brillant i colors vius alegres que accentuen els nostres colors i identitat catalana.

Les estelades de gran format onegen fàcilment amb una mica de brisa o vent. Al estar confeccionades d’una sola peça estampada són més lleugeres que les senyeres estelades que porten les quatre barres cosides.

Com a norma general, tingueu present que la vida mitjana d’una bandera tèxtil de roba o polièster està entre 4 i 8 mesos, depenent de les condicions meteorològiques (temperatura, pluja, vent i sol) del lloc on es trobi ubicada. Totes les nostres banderes han estat confeccionades tenint en compte els criteris de bona qualitat. Les nostres estelades grans són resistents i robustes, porten costures reforçades per evitar desfilar-se amb facilitat i també incorporen anelles o argolles de niló per una bona subjecció. Tingueu en compte que durant temporals o fortes ventades sempre és recomanable despenjar la bandera per allargar la seva vida.

Posant l’Estelada Gran al vostre territori o municipi, contribuireu a preservar la cultura catalana i reforçar el sentiment de pertinença al nostre poble català. Cal mantenir viva la flama per impulsar el procés sobiranista de Catalunya. Alimentar el desig i esperança per aconseguir la nostra estimada Independència i finalment poder esdevenir un país lliure!

Per a triar la mida correcta, recomanem tenir en compte l’alçada del pal, edifici o lloc on es vulgui ubicar. Es recomana que la llargada de la bandera sigui com a mínim 1/4 de l'alçada del pal masteler o l’alçada de l’edifici. A major mida, major visibilitat des de lluny. Podeu veure les proporcions recomanades al diagrama de les fotografies d'aquest article.

BC-67-160x240