Caixa Vi Negre Jove La Terra Lliure

37,20 €

- Caixa 6 ampolles Vi negre jove La Terra Lliure
- Elaborat pel Celler Roset de Montblanc
- DO Catalunya
- Varietats: Ull de llebre 60%, Merlot 30%, Cabernet 10%
- Alcohòl: 13%
- Nota tast: color vermell picota, llàgrima tintada, aromes de fruita fresca del bosc i herbes de muntanya. Molt fresc, llaminer i rodó, cos esvelt amb final molt correcte.
- Ideal per combinar amb carns i embotits

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

El vi negre jove La Terra Lliure és elaborat al Celler Roset de Montblanc (La conca de Barberà) amb DO Catalunya. La varietat de raïm utilitzada és ull de llebre (60%), merlot (30%) i cabernet (10%). El vi La Terra Lliure té un marcat accent independentista, que es transmet des de l'exterior amb la seva etiqueta particular i a la vegada singular, on simbòlicament, la lletra E ja ha estat separada del conjunt que vol viure en llibertat. És sens dubte, el vi de la terra per la gent de la terra.

El color del vi negre jove La Terra Lliure és vermell picota amb rivet violaci i capa mitjana alta. Llàgrima tintada. En nas, aromes de fruita fresca de bosc (mores, groselles) i pruna madura amb tons d'herbes de muntanya, flors vermelles i liles, fines aromes d'espècies i fons de regalèssia de pal fresc.

En boca, té bona entrada, fruita fresca i sucosa amb records florals, regalèssia. Pas de boca molt fresc, àgil i saborós, llaminer i rodó, amb tanins amables, acidesa molt bona i cos esvelt. Final de boca molt correcte, amb records de fruita fresca.

Un vi ideal per combinar amb carns vermelles i embotits.

BC-127