Corretja Ensinistrament Gos Senyera Catalunya

19,95 €

- Corretja multi-funció per gos disseny amb la Senyera Catalana
- Ajustable en posicions diferents (curta 1m, mitja 1,3m i llarga 2m)
- Feta de cinta de Nylon d’alta qualitat i resistent a l’aigua
- Incorpora 2 mosquetons i 2 anelles per ajustar les diferents posicions
- Ample de la cinta 2,5cm (25mm).
- Fabricada a Catalunya

Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

La Corretja d'Ensinistrament amb la senyera catalana per a gossos, està fabricat a Catalunya per la marca "cat's", especialista en accessoris per a mascotes i animals de companyia. La corretja senyera per a gos, està fabricada amb cinta de niló (nylon) sintètic d’alta qualitat que fa que el collar sigui molt resistent al aigua, canvis de temperatura o exposició al sol.

La corretja d’ensinistrament senyera Catalunya, és una corretja multi-funció que a diferència de la normal, compta amb 2 mosquetons i 2 anelles que ens permetran ajustar la corretja en 3 mides diferents de llargada. Corretja llarga 2m, corretja mitja 1,3m i corretja curta 1m. Els principals usos d’aquesta corretja són:

1. Ensinistrament de gossos i cadells. En les primeres sortides haurem de mantenir controlat el gos a una distància molt curta del nostre cos. A mesura que vagi agafant confiança i es familiaritzi amb els demés elements de la ciutat (cotxes, altres animals, bicicletes, etc.) podrem donar-li més distància a la corretja fent servir les diferents llargades que podem ajustar.
 
2. Corretja mans lliures. Gràcies a les 2 anelles d’aquesta corretja et permetrà portar la corretja lligada a la cintura o en bandolera. Ideal per caminar, córrer per muntanya amb el teu gos  o simplement tenir les mans lliures per poder fer altres coses a la vegada.
 
3. Portar 2 gossos lligats al mateix temps. La corretja porta 2 mosquetons als extrems i això també et permetrà mantenir lligats 2 gossos simultàniament.

BC-141

També li podria agradar

Arnès Senyera Catalunya Gos...
collars-arnesos-corretges-mocadors-gos
Arnès Senyera Catalunya Gos Gat
- Arnès per gos o gat disseny amb la Senyera Catalana- Fet amb Nylon d’alta qualitat i resistent a l’aigua- Contorn coll i pit ajustable mitjançant...
19,95 € Preu