Tovallola Groga

13,95 €

- Tovallola groga
- Mida gran (100x170cm.)
- Teixit tipus jacquard i 100% cotó egipci de màxima qualitat
- Tractament Pre-Wash: màxima suavitat i més agradable al tacte
- Disseny llis amb un únic color
- Tovallola ideal  per  gimnàs, la llar, piscina, platja
- Fabricada a Egipte

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

El color groc ja es va fer servir amb finalitats reivindicatives a l'any 1704 durant la Guerra de Successió. A l'any 2014 es va recuperar i es va fer servir arreu d'Espanya per reivindicar el dret a decidir de Catalunya. A l'octubre de 2017, es van empresonar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, líders respectius de les associacions pro-independència, Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.  Aquestes entitats van demanar fer ús del color groc per demanar la llibertat dels presos polítics catalans. 

Aquesta tovallola groga tipus jacquard ha estat confeccionada amb fibres de cotó egipci 100%, considerades mundialment com la millor qualitat en cotó. La tovallola té una amplada de 100cm. i una llargada de 170cm. També incorpora el tractament Pre-Wash que fa que sigui més agradable al tacte i tingui màxima suavitat. El disseny és totalment llis i discret. La tovallola és apte tant com per la llar, gimnàs, piscina i platja. Si t'estimes Catalunya i no t'agrada cridar la atenció, aquesta és la teva tovallola per reivindicar LLIBERTAT de forma elegant i discreta!

Recomanació de rentat:
Fer la primera rentada sense suavitzant, i les següents amb poc suavitzant. No utilitzar assecadora i rentar a 30 graus. Separar sempre colors, i no posar al tambor amb articles que portin cremalleres o “ velcros” sense protegir.

BC-EGP417/6

Especificacions

Gènere
unisex
Grup d'edat
adultos