Motxilla Groga

9,95 €

- Motxilla de color Groc Llibertat
- 3 compartiments individuals (gran, mitjà i petit) amb cremalleres
- Esquena encoixinada per major confort
- Tirants ergonòmics encoixinats i ajustables
- Forat per passar cable auriculars
- Nansa de transport amb la mà
- Teixit 100% polièster
- Mides: 43x33x17 cm. (talla única)
- Capacitat: 24 litres

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent) Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent)
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

El color groc s'ha fet servir històricament amb finalitats reivindicatives des de l'any 1704 a la Guerra de Successió. A l'any 2014 es va recuperar i es va fer servir arreu d'Espanya per reivindicar el dret a decidir de Catalunya. A l'octubre de 2017, es van empresonar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, líders respectius de les associacions pro-independència, Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.  Aquestes entitats van demanar fer ús del color groc per demanar la llibertat de tots els presos polítics catalans. 

Aquesta motxilla groga porta 3 compartiments individuals amb cremallera; una butxaca gran amb doble separació interior, una butxaca mitjana i una petita a la part més exterior. Tant la part de l'esquena com els tirants venen encoixinats per a una major comoditat. Els tirants també es poden ajustar mitjançant la sivella de la part inferior. A la part superior hi ha una nansa de nylon per transportar-la amb la mà quan no tinguis la motxilla a l'esquena. Finalment també hi trobaràs un forat per passar el cable dels auriculars, per exemple. La motxilla té un volum total de 24 litres de capacitat.

Si t'estimes Catalunya i t'agrada reivindicar subtilment sense cridar l'atenció, aquesta és la teva motxilla! Expressa LLIBERTAT de forma elegant i discreta vestint complements grocs!

BC-317

Especificacions

Gènere
unisex
Grup d'edat
adultos