Bossa Groga

4,95 €

- Bossa gran de roba en color Groc Llibertat
- Tancament amb imant
- Butxaca petita interior amb cremallera
- Fons interior de plàstic extraïble
- Nanses de transport resistents de nylon
- Ideal per penjar de l'espatlla o portar en mà
- Teixit 100% polièster
- Mides: 34x33x23 cm.
- Capacitat: 26 litres

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

El color groc s'ha fet servir històricament amb finalitats reivindicatives des de l'any 1704 a la Guerra de Successió. A l'any 2014 es va recuperar i es va fer servir arreu d'Espanya per reivindicar el dret a decidir de Catalunya. A l'octubre de 2017, es van empresonar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, líders respectius de les associacions pro-independència, Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.  Aquestes entitats van demanar fer ús del color groc per demanar la llibertat de tots els presos polítics catalans. 

Aquesta bossa groga incorpora un sistema de tancament superior mitjançant imants, a l'interior també trobareu una butxaca lateral petita amb cremallera per posar objectes petits (mòbil, monedes, targetes, DNI, etc). Les nanses de transport estan fetes de nylon resistent per poder-la portar penjada a l'espatlla o agafar-la amb la mà, la resta del teixit és 100% polièster. La bossa té una bona capacitat amb un volum total de 26 litres útils.

Si t'estimes Catalunya i t'agrada reivindicar subtilment sense cridar l'atenció, aquesta és la teva bossa! Expressa LLIBERTAT de forma elegant i discreta portant complements grocs!

BC-318

Especificacions

Gènere
unisex
Grup d'edat
adultos