Condicions d'enviament i transport

 Despeses d’enviament:

- Països Catalans i península ibèrica:

Per a comandes inferiors a 60€, es cobren 7€ addicionals de despeses de transport.

Per a comandes de més de 60€, l’enviament a domicili es totalment gratuït pel client.

 - Internacional (Europa):

Cost d’enviament a partir de 20€ per paquets petits a països de la UE. Per a productes de més pes i/o volum, demanar tarifa per e-mail.

 

Temps de Preparació i Lliurament de comandes:

Totes les comandes rebudes fins les 10h del matí (de dilluns a divendres) es preparen el mateix dia al magatzem de Terrassa (Barcelona) i en la majoria dels casos  s’entreguen al dia següent (de dilluns a divendres).

Les comandes rebudes després de la 10h del matí(de dilluns a divendres) s’envien al dia següent (normalment entrega en 2 dies des del moment que es realitza la comanda).

El termini màxim d'entrega que té el servei de missatgeria a qualsevol zona de Catalunya és de 72h (3 dies) des de que la comanda està preparada.

Les comandes amb destinació internacional a Europa s'entreguen en un termini de 5 a 7 hàbils.

Nota: en dates concretes com vacances de Nadal, pont del 15 d'agost, setmanes prèvies a la Diada, Sant Jordi i altres similars amb gran volum de comandes o períodes amb restriccions governamentals com la crisis de la Covid-19, el termini d'entrega anterior pot ser excepcionalment més llarg. En cas de retard, sempre ho comuniquem al client per e-mail o telèfon.

paquets missatgeria banderacatalana.cat magatzem samarretes

 

Recollida local de comandes:

Si ho preferiu o voleu estalviar-vos les despeses de transport, també podeu venir al nostre magatzem* a recollir la vostra comanda a partir del dia següent a l'adreça:

Carrer Venus 86 (nau magatzem Plàstics), Pol.Ind.Can Parellada, Terrassa (veure mapa).
Horari: 8-14h de dilluns a dijous (divendres de 8-13h)
Tel. 935450249
* Nota: cal fer la comanda 1 dia abans com a mínim, per a que tinguem tot preparat abans de venir.

El termini màxim d'emmagatzematge de comandes a l'espera de ser recollides serà de 30 dies naturals. En cas que el client no reculli la comanda dins del termini, la comanda podrà ser cancel·lada. Els productes pagats i no recollits, amb data de caducitat, de temporada o de series limitades, no podran ser abonats fora del termini de recollida.

 

Altres condicions:

- Les comandes son enviades un cop el pagament s’ha confirmat (immediat per pagaments amb targeta o compte paypal).

- L'agència de transport realitzarà 2 intents d'entrega, si en un termini de 7 dies el client no es localitza al domicili ni al telèfon de contacte indicat, la comanda quedarà automàticament cancel·lada. El cost dels productes de la comanda s'abonaran al client un cop la mercaderia retorna al magatzem de BanderaCatalana.

- Els enviaments i entregues es realitzen de dilluns a divendres. 

magatzem bandera catalana terrassa paquets cartró estelada

 

 

Per a qualsevol altre dubte o consulta ens podeu trucar al 93 545 02 49 o enviar un correu a l'adreça info@banderacatalana.cat