Política de Canvis i Devolucions

 

A BanderaCatalana.cat volem que els nostres clients estiguin satisfets amb els productes comprats i que si tenen qualsevol problema ho puguin tornar. Per això, oferim un termini màxim de 15 dies, a partir de la recepció de la comanda per part del client, per retornar-lo. Exceptuant les compres durant la campanya de Nadal, a partir de l'1 de desembre, que es podran canviar fins al 31 de gener.

Factors a tenir en compte:

Qualsevol producte que es vulgui canviar o retornar, s'ha de fer amb l'embalatge i etiquetatge original en les millors condicions possibles, convenientment empaquetat i protegit.

Els articles a retornar a BanderaCatalana.cat, s'han de trobar en el mateix estat en què van ser rebuts.

No s'admetrà cap canvi ni devolució en articles personalitzats, articles ja fets servir, roba interior ni articles de protecció personal (mascaretes, pantalles, etc).

En el cas de devolucions procedents d’altres zones de fora de Catalunya, en la devolució dels diners es restaran les despeses de recollida.

En cas de devolucions parcials de qualsevol zona geogràfica, on no es retorna el mateix contingut del paquet original, les despeses derivades del transport no seran abonades.

Com fer una devolució:

Per realitzar la devolució, el client ha d'enviar un correu a comandes@banderacatalana.cat, indicant el nom complert, telèfon de contacte, número de comanda, el producte a retornar i el motiu de devolució. Un cop rebem aquesta informació ens posarem en contacte per concretar un dia y hora per tornar a  recollir el paquet al seu domicili.

Un cop haguem verificat l'estat del producte, es retornaran els diners. La devolució dels diners es farà pel mateix mètode de pagament. Si ha pagat amb transferència bancària, al correu electrònic ha d'indicar a quin número de compte li farem l'ingrés.

 

El producte o paquet està defectuós o no és el sol·licitat:

Si l'article rebut no és el sol·licitat, o és defectuós, BanderaCatalana.cat assumeix totes les despeses de gestió. Contacteu per telèfon o email per notificar la incidència el més aviat possible.

 

Per a qualsevol altre dubte o consulta ens podeu trucar al 93 545 02 49 o enviar un correu a l'adreça info@banderacatalana.cat

Tornar a la pàgina principal