POLÍTICA DE PRIVADESA

 

Avís previ

informa que en relació a l'accés, navegació i la resta de les actuacions possibles a https://banderacatalana.cat/botiga/ (el “Lloc Web”), és necessària la lectura i acceptació de les seves Textos Legals (Avís Legal Termes i Condicions Política de cookies juntament amb la present Política de privadesa).

 

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Banderacatalana.cat i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem i altres aspectes legals, explicant:

 

· Qui és el responsable del tractament de les seves dades.

· Per quines finalitats tractem les seves dades.

· Quina és la legitimació per al seu tractament.

· Durant quant de temps conservem les seves dades.

· A què destinataris es comuniquen les seves dades.

· Quins són els seus drets.

 

Responsable

El responsable del web allotjat a https://banderacatalana.cat/botiga/ i del tractament de les dades personals és el senyor (el “Responsable” o “Banderacatalana.cat”) amb número d'identificació fiscal i domicili fiscal al carrer .

 

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les seves dades personals recollides a través de:

a.     REGISTRE

-        Dades recollides: gènere (voluntari), nom i cognoms, correu electrònic, contrasenya, data de naixement.

-        Finalitats: Per la creació i gestió de compte d’usuari al Lloc Web, per tal de facilitar informació a l'usuari i possibilitar la gestió de les seves dades personals, adreces de lliurament i facturació, comandes realitzades, consultar crèdits de devolucions i comandes cancel·lats, cupons de descompte i alertes programades per l'usuari.

-        Legitimació: L'execució de contracte entre Banderacatalana.cat i l'usuari, consistent en l'acceptació del que Termes i Condicions.

-        Conservació: Les dades personals seran conservades mentre el compte de l'usuari en el Lloc Web estigui actiu i, posteriorment a la seva desactivació o baixa, es conservaran bloquejades durant el període de prescripció de responsabilitats legals durant 1 any.

 

Un cop s'hagi donat d'alta al registre d'usuari, l'usuari podrà accedir al seu compte a través del Lloc Web mitjançant el sistema d'autenticació a través del seu correu electrònic i contrasenya establerts en el registre. L'usuari podrà modificar i actualitzar les seves dades personals en qualsevol moment, accedint al seu compte d'usuari en el Lloc Web.

 

b.     PROCÉS DE PAGAMENT

-        Dades recollides: gènere (voluntari), nom i cognoms, correu electrònic, adreça d’entrega i facturació, telèfon, mètode d’enviament i dades de pagament.

o   Els usuaris, voluntàriament, podran completar el registre per a la creació d'un compte d'usuari aportant a les dades anteriors una contrasenya i data de naixement, d'acord amb el punt a. anterior

o   Els usuaris ja registrats al Lloc Web podran fer les seves comendes accedint al seu compte d’usuari al Lloc Web, confirmant prèviament les seves dades personals.

-        Finalitats: Gestionar les comandes realitzades i el seu lliurament, així com per a habilitar vies de comunicació amb l'usuari per la confirmació, cas d'incidències o canvis en la comanda, devolucions, etc.

-        Legitimació: L'execució del contracte entre Banderacatalana.cat i l'usuari, consistent en l'acceptació del Termes i Condicions.

-        Conservació: Les dades personals seran conservades pel temps necessari per a la gestió de comandes realitzades per l'usuari i posteriorment bloquejades durant el període de 5 anys per atendre les possibles responsabilitats legals a conseqüència d'aquest tractament.

 

c.     FORMULARI DE CONTACTE

-        Dades recollides: Adreça de correu electrònic i contingut del missatge.

-        Finalitats: Facilitar un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats que ens demani

-        Legitimació: Consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes.

-        Conservació: Fins a un cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 

d.     ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS

-        Dades recollides: Adreça de correu electrònic del remitent i contingut del missatge.

-        Finalitats: Contestar les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

-        Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic.

-        Conservació: Fins a un cop hagi estat resolta o contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 

e.     SUBSCRIPCIÓ A LA NOSTRA NEWSLETTER

-        Dades recollides: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, data de naixement i, eventualment, el seu DNI o passaport escanejat per a comprovar l’edat de l’usuari.

-        Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial, comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, etc).

-        Legitimació: El consentiment de l'usuari al subscriure als nostres enviaments comercials i / o newsletters.

-        Conservació: Fins que l'interessat revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa del servei, sense perjudici del seu bloqueig durant els terminis prescriptius de les corresponents responsabilitats.

 

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o, si s'escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar. En el cas que la subscripció al Newsletter es faci per un usuari que no està registrat i que no hagi fet una compra mitjançant una via de pagament telemàtic, Banderacatalana.cat podrà sol·licitar proves a l’usuari respecte a que és major de 14 anys (per exemple, via l’enviament escanejat del seu DNI o Passaport). Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, prestar-li els serveis que pugui contractar i/o complir amb les nostres obligacions legals, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre-correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

 

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

 

L’usuari afirma i es fa responsable de que tota la informació que subministra a Banderacatalana.cat és certa, actualitzada i completa i es compromet a notificar-nos qualsevol canvi o actualització de les seves dades. No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

 

Destinataris de les dades

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que es requereixi per gestionar els serveis contractats, com ara serveis de missatgeria, proveïdors tecnològics per a tasques de hosting, email marketing o correu electrònic, o que hi hagi obligació legal.

 

En relació amb els sistemes de pagament integrat al Lloc Web, s’informa als usuaris:

·        Pagament amb targeta de dèbit o crèdit

A la botiga online Banderacatalana.cat fem servir la plataforma de pagament segur de ServiRed amb Caixa Bank (CyberPack de “La Caixa”) que fa d’intermediari per a processar el pagament de forma totalment segura amb el vostre banc. Després d’introduir les dades de la targeta, depenent de cada banc, us poden demanar alguna d’aquestes coses:

 

- PIN de compres per internet (definit amb el vostre banc)

 

- Codi de seguretat que us enviï el vostre banc per SMS al vostre telèfon mòbil

 

- Número de la targeta de coordenades de la vostra targeta

 

- Que introduïu el vostre usuari/contrasenya de banca online

 

- Combinació amb altres similars.

 

Durant aquest procés de pagament totes les dades confidencials van xifrades mitjançant la tecnologia segura HTTPS/SSL a través de la plataforma de ServiRed i Banderacatalana.cat NO té accés a les dades de la targeta en cap moment.

 

·        Pagament amb PayPal. El tractament de dades personals dels usuaris que seleccionin aquest mitjà de pagament es regeix per la Política de privadesa de PayPal, que pot consultar-se en el següent enllaç: https://www.paypal.com/es/webapps/mpp/ua/privacy-full

 

Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

 

Modificació de la Política de privadesa

La present Política de privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquest web.

 

 

Darrera actualització: 29 de desembre de 2020