TERMES I CONDICIONS

Introducció

Aquestes disposicions regulen l'accés i l'ús del servei del portal web https://banderacatalana.cat/botiga (d'ara endavant, el "Lloc Web") propietat de (d'ara endavant, el “Titular” o “Banderacatalana.cat”) que posa a disposició dels usuaris d'Internet (d'ara endavant, l'"Usuari").

L’Usuari pot contactar amb el “Titular” o Banderacatalana.cat  per correu info@banderacatalana.cat o per telèfon (+34) 935450249.

El mer accés i / o ús de la totalitat o part dels continguts del Lloc Web i de la informació que se li proporciona a l’Usuari, implica l'acceptació plena dels Termes i Condicions i de la resta de Textos Legals (Avís LegalPolítica de Privadesa i Política de Cookies).  Si no està d'acord amb tot o part d'ella, li recomanem que s'abstingui d'utilitzar el Lloc Web.

1.     ÚS DEL LLOC WEB

Utilització

L'accés i / o ús del Lloc Web de Banderacatalana.cat atribueix la condició d'Usuari, que es compromet a fer un ús correcte del Lloc Web d'acord amb la Llei i aquests Termes i Condicions, assumint qualsevol responsabilitat que pugui resultar com a conseqüència de l'incompliment legal.

Queda expressament prohibida la utilització del Lloc Web amb finalitats perjudicials per a Banderacatalana.cat o els interessos de tercers o que sobrecarreguin, facin malbé les xarxes, servidors i altres equips o productes de Banderacatalana.cat o de tercers.

Contingut

L'Usuari, d'acord amb la legislació vigent, s'ha d'abstenir de:

a.     Reproduir, copiar, distribuir, fer disponibles, comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts excepte en els casos autoritzats per la llei o consentit expressament per Banderacatalana.cat o per la persona que té els drets d'explotació si escau.

b.     Extreure i/o reutilitzar tot o una part substancial dels Continguts que formen part del Lloc Web, així com de les bases de dades que Banderacatalana.cat posa a disposició dels Usuaris.

c.      No alterar, copiar, descarregar, modificar, descompilar, desmuntar, enginyeria inversa, llicència, arrendament, vendre o imitar al Lloc Web els seus continguts o el seu programari base.

Formularis de recopilació de dades

Les sol·licituds i comandes adreçades a Banderacatalana.cat requeriran la provisió de determinades dades personals, el tractament de les quals es durà a terme d'acord amb la nostra Política de Privadesa en relació a la particular finalitat del formulari per la qual l’Usuari omple les dades.

L'Usuari podrà enviar-nos les seves consultes, sol·licituds i comentaris, subscriure's a la nostra Newsletter periòdica per rebre informació comercial de Banderacatalana.cat o els seus col·laboradors, així com accedir a continguts i materials que eventualment es posaran a disposició dels Usuaris a través dels formularis situats a aquest efecte en el Lloc Web.

L'Usuari garanteix l'autenticitat de totes les dades comunicades i mantindrà actualitzada la informació facilitada a Banderacatalana.cat . En qualsevol cas, l'Usuari serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes realitzades i dels danys i perjudicis causats a Banderacatalana.cat o de tercers per la informació facilitada.

Enllaços de tercers

Aquestes Condicions d'Ús es refereixen només al Lloc Web i continguts de Banderacatalana.cat i no s'aplicaran a enllaços, llocs web de tercers accessibles a través d'ella o qualsevol altre contingut proporcionat per tercers. Banderacatalana.cat no exercirà cap control sobre la informació, continguts, productes o serveis prestats per tercers que han establert enllaços a la Web.

En conseqüència, Banderacatalana.cat no assumeix cap responsabilitat que se'n pugui derivar, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests hipervincles o altres llocs web d'Internet. Així mateix, la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades. Banderacatalana.cat en virtut de l'article 17 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en què Banderacatalana.cat és conscient de la il·legalitat d'aquests continguts o enllaços, es compromet a suprimir o desactivar aquests enllaços, així com a la retirada o, si escau, al bloqueig d'aquells continguts que puguin ser il·lícits o infringir els drets de tercers, d'acord amb els articles 11 i 16 de la mateixa Llei.

2.     PROCEDIMENT DE COMPRA I PAGAMENT

El procés de compra a la botiga online és molt fàcil, simplement consisteix en anar visitant les diferents seccions i categories de la web accessibles des del menú superior “Productes Catalans” i afegir els productes desitjats al carret o cistella (virtual) de la compra. Des de qualsevol pàgina l’Usuari pot veure els productes que introdueixi a la cistella de la compra clicant al carret de la part superior. Un cop afegits tots els productes que l’Usuari vol comprar, cal clicar a el botó “Pagar Ara” de dins del carret, per veure el resum de la comanda i continuar el procés de compra.

Un cop l’Usuari valida visualment que té tots els productes que vol comprar, més a baix de la pàgina, cal introduir l’adreça d’enviament o l’usuari/contrasenya (si l’Usuari ja s’ha registrat com a client anteriorment), d’acord amb la Política de Privadesa.

Finalment, l’Usuari només ha de seleccionar el mètode d’enviament desitjat i triar una forma de pagament per completar el procés de compra. Un cop finalitzada la operació, si tot ha anat bé l’Usuari hauria de veure la pantalla de compra OK i rebre un e-mail de confirmació de la seva comanda. En pocs dies l’Usuari rebrà el seu paquet a casa, segons s’explica més baix en l’apartat “Temps de Preparació i Lliurament de comandes”.

Quines formes de pagament hi ha?

- Targeta de dèbit o crèdit, d’acord amb la Política de Privadesa.

- Compte PayPal, d’acord amb la Política de Privadesa.

- Transferència bancària  (cal enviar comprovant per e-mail)

- Ingrès en qualsevol oficina de "La Caixa" (cal enviar comprovant per e-mail)

Es pot pagar en efectiu o contra reemborsament?

Aquesta modalitat de pagament és vàlida per a la recollida local de comandes al magatzem de Terrassa (Barcelona - Catalunya).

Pels enviaments a domicili aquesta modalitat de pagament és limitada i actualment només és possible a les zones properes al magatzem de Terrassa (Barcelona - Catalunya) on Banderacatalana.cat  disposa de transport local. Si l’Usuari està interessat en aquesta modalitat de pagament s’ha de posar en contacte per telèfon (93 545 02 49) o e-mail (info@banderacatalana.cat) per confirmar si és possible a la seva zona.

3.     PREUS I IMPOSTOS:

Tots els preus que es mostren en aquesta web, són preus finals amb tots els impostos inclosos.

 

4.     CONDICIONS D’ENVIAMENT

Despeses d’enviament:

- Països Catalans i península ibèrica:

·        Per a comandes inferiors a 70€, es cobren 7.5€ addicionals de despeses de transport.

·        Per a comandes de més de 70€, l’enviament a domicili es totalment gratuït pel client.

 

 - Internacional (Europa):

·        Cost d’enviament a partir de 25€ per paquets petits a països de la UE. Per a productes de més pes i/o volum, demanar tarifa per e-mail.

Temps de Preparació i Lliurament de comandes:

Totes les comandes rebudes fins les 10h del matí (de dilluns a divendres) es preparen el mateix dia al magatzem de Terrassa (Barcelona - Catalunya) i en la majoria dels casos  s’entreguen al dia següent (de dilluns a divendres).

Les comandes rebudes després de la 10h del matí(de dilluns a divendres) s’envien al dia següent (normalment entrega en 2 dies des del moment que es realitza la comanda).

El termini màxim d'entrega que té el servei de missatgeria a qualsevol zona de Catalunya és de 72h (3 dies) des de que la comanda està preparada.

Les comandes amb destinació internacional a Europa s'entreguen en un termini de 5 a 7 hàbils.

Nota: en dates concretes com vacances de Nadal, pont del 15 d'agost, setmanes prèvies a la Diada, Sant Jordi i altres similars amb gran volum de comandes o períodes amb restriccions governamentals com la crisis de la Covid-19, el termini d'entrega anterior pot ser excepcionalment més llarg. En cas de retard, sempre ho comuniquem al client per e-mail o telèfon.

Recollida local de comandes:

Si ho preferiu o voleu estalviar-vos les despeses de transport, també podeu venir al nostre magatzem* a recollir la vostra comanda a partir del dia següent a l'adreça:

·        Carrer Venus 86 (nau magatzem Plàstics), Pol.Ind.Can Parellada, Terrassa (veure mapa).

·        Horari: 8-16h de dilluns a dijous (divendres de 8-13h)

·        Tel. 935450249

* Nota: cal fer la comanda 1 dia abans com a mínim, per a que tinguem tot preparat abans de venir.

El termini màxim d'emmagatzematge de comandes a l'espera de ser recollides serà de 30 dies naturals. En cas que el client no reculli la comanda dins del termini, la comanda podrà ser cancel·lada. Els productes pagats i no recollits, amb data de caducitat, de temporada o de series limitades, no podran ser abonats fora del termini de recollida.

Altres condicions:

·        Les comandes son enviades un cop el pagament s’ha confirmat (immediat per pagaments amb targeta o compte PayPal).

·        L'agència de transport realitzarà 2 intents d'entrega, si en un termini de 7 dies el client no es localitza al domicili ni al telèfon de contacte indicat, la comanda quedarà automàticament cancel·lada. El cost dels productes de la comanda s'abonaran al client un cop la mercaderia retorna al magatzem de Banderacatalana.cat.

·        Els enviaments i entregues es realitzen de dilluns a divendres.

 

5.     CANVIS I DEVOLUCIONS – dret de desistiment

A Banderacatalana.cat volem que els nostres clients estiguin satisfets amb els productes comprats i que si tenen qualsevol problema ho puguin tornar. Per això, oferim un termini màxim de 15 dies, a partir de la recepció de la comanda per part del client, per retornar-lo. Exceptuant les compres durant la campanya de Nadal, a partir de l'1 de desembre, que es podran canviar fins al 31 de gener.

Factors a tenir en compte:

·        Qualsevol producte que es vulgui canviar o retornar, s'ha de fer amb l'embalatge i etiquetatge original en les millors condicions possibles, convenientment empaquetat i protegit.

·        Els articles a retornar a Banderacatalana.cat, s'han de trobar en el mateix estat en què van ser rebuts.

·        No s'admetrà cap canvi ni devolució en articles personalitzats, articles ja fets servir, roba interior ni articles de protecció personal (mascaretes, pantalles, etc).

·        En el cas de devolucions procedents d’altres zones de fora de Catalunya, en la devolució dels diners es restaran les despeses de recollida.

·        En cas de devolucions parcials de qualsevol zona geogràfica, on no es retorna el mateix contingut del paquet original, les despeses derivades del transport no seran abonades.

Com fer una devolució:

Per realitzar la devolució, el client ha d'enviar un correu a comandes@banderacatalana.cat, indicant el nom complert, telèfon de contacte, número de comanda, el producte a retornar i el motiu de devolució. Un cop rebem aquesta informació ens posarem en contacte per concretar un dia y hora per tornar a  recollir el paquet al seu domicili.

Un cop haguem rebut i verificat l'estat del producte, es retornaran els diners en un termini no superior a 14 dies naturals. La devolució dels diners es farà pel mateix mètode de pagament. Si ha pagat amb transferència bancària, al correu electrònic ha d'indicar a quin número de compte li farem l'ingrés.

El producte o paquet està defectuós o no és el sol·licitat:

Si l'article rebut no és el sol·licitat, o és defectuós, Banderacatalana.cat assumeix totes les despeses de gestió. Contacteu per telèfon o email per notificar la incidència el més aviat possible.

 

6.     PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals recollides en el Lloc Web relacionades amb la navegació dels Usuaris, així com les comunicacions o sol·licituds que dirigeixin a través dels seus formularis en línia, seran tractades per Banderacatalana.cat, com a responsable del tractament, d'acord amb la normativa aplicable en cada moment i garantint la confidencialitat dels seus, com estableix la Política de Privadesa i Política de Cookies.  

7.     RESPONSABILITAT

Banderacatalana.cat no serà responsable dels danys causats per fallades o configuracions errònies del programari instal·lat a l'ordinador de l'Usuari d'Internet. Queda exclosa qualsevol responsabilitat per qualsevol incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l'Usuari es connecta a Internet. Així mateix, no es garanteix l'absència d'interrupcions o errors en l'accés al Lloc Web.

Així mateix, Banderacatalana.cat es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu Lloc Web, així com la seva configuració o presentació, en qualsevol moment sense assumir cap responsabilitat per això.

8.     RECLAMACIONS

Conforme a l'article 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissió Europea facilita una plataforma d'accés gratuït per a la resolució extrajudicial de conflictes online per la contractació electrònica entre l'usuari i Banderacatalana.cat, mitjançant la intervenció de l'anomenat Organisme de resolució de litigis, que actua com a intermediari neutral entre totes dues parts.

·        Enllaç a l'imprès de reclamació: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=ES

·        Enllaç al cercador d'organismes de resolució de conflictes:  https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.adr.show2

Així mateix, podrà presentar la seva reclamació enfront de Banderacatalana.cat dirigint-se a l'adreça de correu electrònic info@banderacatalana.cat

9.     MODIFICACIONS EN LES CONDICIONS D'ÚS

Banderacatalana.cat es reserva el dret a modificar o actualitzar les Condicions Generals en qualsevol moment, sent aplicables transcorreguts 15 dies des de la seva publicació a la pàgina web o des de que hagin estat notificades particularment al client. En qualsevol cas, es recomana la consulta periòdica d'aquestes ja que es poden modificar.

10.  LEGISLACIÓ APLICABLE, JURISDICCIÓ COMPETENT I NOTIFICACIONS

Aquests Termes i Condicions es regeixen i s'interpreten d'acord amb les Lleis indicades en l’Avís Legal. Per a qualsevol reclamació, els Jutjats i Tribunals indicats en l’Avís Legal tindran jurisdicció. Totes les notificacions, sol·licituds, sol·licituds i altres comunicacions que l'Usuari desitgi fer a Banderacatalana.cat s'han de fer per escrit i s'entendrà que s'han realitzat correctament quan s'han rebut en info@banderacatalana.cat.   

 

Darrera actualització: 29 de desembre de 2020