Preguntes Freqüents

 

Com comprar a la botiga online?

El procés de compra a la botiga online és molt fàcil, simplement consisteix en anar visitant les diferents seccions i categories de la web accessibles des del menú superior “Productes Catalans” i afegir els productes desitjats al carret o cistella (virtual) de la compra.

Des de qualsevol pàgina podem veure els productes que tenim a la cistella de la compra clicant al carret de la part superior. Un cop afegits tots els productes que volem comprar, cal clicar a el botó “Pagar Ara” de dins del carret, per veure el resum de la comanda i continuar el procés de compra.

Un cop validem visualment que tenim tots els productes que volem comprar, més a baix de la pàgina, cal introduir l’adreça d’enviament o l’usuari/contrasenya (si ja ens hem registrat com a clients anteriorment).

Finalment només cal seleccionar el mètode d’enviament desitjat i triar una forma de pagament per completar el procés de compra. Un cop finalitzada la operació, si tot ha anat bé hauríeu de veure la pantalla de compra OK i rebre un e-mail de confirmació de la vostra comanda. En pocs dies rebreu el vostre paquet a casa.

En cas de ser una administració pública (pagament a 30/60 dies), cal enviar la comanda per e-mail des de una adreça oficial indicant: productes, quantitats, adreça d'entrega i horari, dades fiscals de facturació i codi DIR3 per la factura electrònica.

 

Quines formes de pagament hi ha?

- Targeta de dèbit o crèdit

- Compte PayPal

- Transferència bancària; cal enviar comprovant per e-mail

- Ingrès en qualsevol oficina de CaixaBank (La Caixa); cal enviar comprovant per e-mail

- A crèdit 30-60 dies (només administracions públiques amb comanda per e-mail)

És segur pagar amb targeta per Internet?

Cada botiga online a Internet, implementa els mecanismes de pagament d’una forma o altre. A la botiga online BanderaCatalana.cat fem servir la plataforma de pagament segur de ServiRed amb Caixa Bank (CyberPack de “La Caixa”) que fa d’intermediari per a processar el pagament de forma totalment segura amb el vostre banc. Durant aquest procés de pagament totes les dades confidencials van xifrades mitjançant la tecnologia segura HTTPS/SSL a través de la plataforma de Servired i BanderaCatalana.cat NO té accés a les dades de la targeta en cap moment.

Un cop la plataforma de pagament valida el pagament amb el vostre banc, BanderaCatalana.cat rep la confirmació del pagament i la comanda queda registrada com a pagada.

 

Com funciona el pagament amb targeta de dèbit o crèdit?

Un cop seleccionat el mètode de pagament amb targeta (a baix de tot de la pàgina resum de comanda), entrarem a la plataforma de pagament de ServiRed (CyberPack de “La Caixa”) que farà d’intermediari entre el vostre banc i la nostra botiga. Normalment cada banc o caixa implementa els seus sistemes addicionals de seguretat per validar que sou el propietari de la targeta, després d’introduir les dades de la targeta, depenent de cada banc  us poden demanar alguna d’aquestes coses:

- PIN de compres per internet (definit amb el vostre banc)

- Codi de seguretat que us enviï el vostre banc per SMS al vostre telèfon mòbil

- Número de la targeta de coordenades de la vostra targeta

- Que introduïu el vostre usuari/contrasenya de banca online

- Combinació amb altres similars.

Un cop la plataforma de pagament ServiRed connectada amb el vostre banc hagi processat el pagament, sereu redirigits novament a la botiga online on veureu la pàgina de confirmació de comanda.

 

Puc pagar en efectiu o contra reemborsament?

Aquesta modalitat de pagament és vàlida per a la recollida local de comandes al nostre magatzem de Terrassa (Barcelona).

Pels enviaments a domicili aquesta modalitat de pagament és limitada i actualment només és possible a les zones properes al nostre magatzem de  Terrassa (Barcelona) on disposem de transport propi. Si esteu interessats en aquesta modalitat de pagament poseu-vos en contacte per telèfon o e-mail per confirmar si és possible a la vostra zona.

 

Quines despeses d’enviament hi han?

Consulteu la secció "Condicions d'enviament"

 

Quan temps trigarà en arribar la comanda?

Consulteu la secció "Condicions d'enviament"

 

Es realitzen enviaments fora de Catalunya?

Sí, a BanderaCatalana.cat enviem comandes a tota la península ibèrica i Europa.

Podeu trobar més informació a la secció "Condicions d'enviament"

 

Puc tornar o canviar un producte?

Sí, hi ha un termini de 15 dies per retornar qualsevol producte.

Per a més informació sobre les condicions consulteu la secció  "Canvis i Devolucions"

 

Per a qualsevol altre dubte o consulta ens podeu trucar al 93 545 02 49 o enviar un correu a l'adreça info@banderacatalana.cat

Tornar a la pàgina principal