Sobre Nosaltres

BanderaCatalana.cat és el proveïdor líder del mercat especialitzat en la fabricació, comercialització i distribució de banderes, productes catalans i marxandatge sobiranista. La gran majoria dels productes que es comercialitzen han estat produïts íntegrament a Catalunya.

BanderaCatalana.cat realitza venda al detall per Internet a través de la botiga online i també distribueix a l’engròs a botigues físiques, entitats i mercaders que venen en fires i mercats d’arreu de Catalunya.

La nostra Missió:

Contribuir a preservar la cultura catalana, reforçar el sentiment de pertinença al nostre poble català i mantenir viva la flama de la il·lusió i esperança per donar suport al procés sobiranista de Catalunya!

Plantant l'estelada a collserola Barcelona

La nostra Visió:

Catalunya esdevindrà un nou estat independent on tothom tindrà dret a una feina digna i honrada. Un país lliure de corrupció, fam i pobresa. Un país on els nostres fills podran gaudir d’un futur brillant i ple d’oportunitats.

Nena pintada amb l'estelada a la cara per la Independència Catalunya

Els nostres Valors:

Respecte, compromís i  lideratge.

Rendint homenatge a la bandera catalana senyera estelada. Diada nacional de catalunya 11 setembre

Història:

L’any 2013 empresaris catalans de diferents sectors, en resposta a la creixent demanda de productes catalans de la nostra terra i articles de marxandatge sobiranista, van fundar Bandera Catalana, per donar suport a aquesta necessitat i impulsar la creació de la nova república catalana.

El primer producte que BanderaCatalana.cat va treure al mercat van ser les innovadores banderes rígides en resposta de la necessitat de poder disposar d’una bandera catalana (senyera) estelada resistent pel balcó, façana o paret, i que no es veies afectada pels elements meteorològics com el vent, pluja o el sol (veure el primer espot vídeo promocional).

Aquestes banderes de plàstic es van estendre ràpidament a totes les llars de Catalunya, en part  impulsades per totes les mobilitzacions catalanes a favor del dret a decidir. BanderaCatalana.cat es va establir com a proveïdor oficial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i a dia d’avui continua vinculat activament donant suport al procés.

Producció Banderes estelades blaves senyera plàstic rígid   Bandera senyera estelada blava amb gotes d'aigua resistent pluja

Estelades de marxandatge ANC (Assemblea Nacional Catalana):

Fabricació bandera senyera estelada marxandatge ANC assembla nacional catalana assemblea.cat estelada blava Estelada assemblea.cat ANC balcó plàstic rígid

Aparadors de diferents botigues de Catalunya:

Banderes plàstic rígid Llibreria Clip  Banderes estelades rígides plàstic a la Llibreria La Tralla  Llibreria Papereria fotocopies color estelades banderes entrada
 

El catàleg de productes a BanderaCatalana.cat es troba en creixement constant des del seu inici i sempre dona suport al comerç català i de proximitat. Gairebé tots els productes que es comercialitzen han estat produïts per artesans i empreses de Catalunya.

Tots els articles de BanderaCatalana.cat es poden comprar per internet amb servei d’enviament a domicili ràpid en 24-48h o recollida local al magatzem de Terrassa.

 

Segueix-nos:

A través de les següents xarxes socials:

Logo Twitter Piula amb nosaltres a Twitter: @BanderaCatalana

Logo Facebook Facebook: https://www.facebook.com/BanderaCatalana.cat

 

Nois, noies i adolescents amb Banderes Estelades i bufandes independència