Estelada Blava Rígida per balcó

9,95 €

- Estelada Rígida de Plàstic pel balcó, façana o paret.
- Alta resistència a l’exterior.
- No es rebrega amb el vent.
- Es pot mullar amb l’aigua de la pluja.
- Varies mides disponibles.
- Penja-la ara i oblida’t de posar-la bé cada poc temps.
- Fes país i ajuda a mantenir viva la flama de la independència!

Ullets (forats) fixació
Talla (mida en cm.)
Quantitat
En estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Aquesta senyera amb l'estel blau és de plàstic rígid, és ideal per penjar-la al balcó o façana i estar tranquil mentre bufa el vent o es mulla amb l’aigua de la pluja. Oblida’t de treure i posar bé la bandera després d’una ventada i xàfec, ara pots gaudir d’una bandera resistent a qualsevol condició meteorològica i dissenyada específicament per estar a l’exterior.

Estalvia’t renovar la bandera tèxtil del teu balcó cada pocs mesos. A diferència de les clàssiques banderes de roba o lona, aquesta bandera rígida de plàstic resisteix més de 3 anys en condicions extremes de sol (radiació UV), perquè ha estat tintada amb  la pintura més resistent que hi ha contra la llum solar UV.  Demostra a la teva comunitat de veïns qui te la millor bandera sempre lluint colors vius que transmeten esperança i felicitat!

Totes les nostres banderes rígides han estat confeccionades a Catalunya contribuït a crear ocupació a la nostra terra. El plàstic polipropilè que utilitza la bandera rígida com a base, és 100% reciclable i no malmet el medi ambient.

Com cada casa i balcó és diferent, a BanderaCatalana.cat posem a la vostra disposició 4 mides diferents d’estelades rígides de plàstic. Tria la mida que millor s’adapti al teu balcó, finestra o façana i personalitza-la triant els forats de fixació. Recomanem lligar l’estelada de dalt i baix, si la teva ubicació ho permet. Per la mida 70x100 també es recomanable lligar-la amb 4 o 6 ullets (forats de subjecció).

BE01TMU2