Estelada Blava Tèxtil per Pal

7,95 €

- Bandera Estelada Blava horitzontal
- Ideal per penjar en pal
- Incorpora beina (forat) per posar pal de fins a 2,5cm de diàmetre
- Cinta/veta de roba per lligar al pal
- Estampació tradicional amb acabat brillant per les 2 cares
- Teixit de polièster d'alta qualitat
- Teixit i estampació 100% produït a Catalunya

Mida bandera tèxtil
Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

T’agrada veure l’estelada onejant al vent? Si la resposta és afirmativa has seleccionat el producte correcte. L’estelada blava per pal, com el seu nom indica, és una bandera dissenyada i confeccionada amb beina per posar un pal.

Aquestes estelades tenen un forat per col·locar el pal que farà de suport. Podeu fer servir qualsevol pal fins a 2,5cm. de diàmetre, si ho preferiu també podeu afegir el nostre pal de plàstic que s’adapta perfectament a aquestes estelades. Si esteu buscant una estelada de mida més gran o amb anelles per penjar en pals grans tipus masteler o “màstil”, vegeu les estelades grans i gegants.

Les nostres estelades de roba 100% polièster han estat estampades i confeccionades a Catalunya, comprant aquesta estelada els diners es reinverteixen al nostre territori contribuint a crear ocupació al nostre país.

L’estelada blava per pal també porta costures per totes quatre cantonades que asseguren que no es desfili la roba. Els colors són realment vius i brillants amb la llum del sol.

Nota: si busques una estelada per penjar de forma permanent al balcó, façana, finestra... o qualsevol altre lloc que estigui al exterior i no t’importa que no onegi amb el vent, feu un cop d’ull a l’estelada rígida de plàstic.

BC-048

També li podria agradar