• Preu reduït

100 motius per ser independentista

14,20 €
13,49 € Estalvia un 5%

El llibre "100 motius per ser independentista" vol apropar els motius per ser independentista a les persones i donar-ne una visió oberta, entenedora i desmitificadora.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Plataforma verificada de pagament segur Plataforma verificada de pagament segur
  • Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Sinopsi llibre "100 motius per ser independentista":

La lluita per la independència de Catalunya ve de lluny i comença el mateix dia que els catalans ens n’adonem que ens volen abolir la nostra llibertat, el mateix dia que veiem que l’hem perduda, i continua avui en dia.
A través dels 100 motius per ser independentista n’entenem les principals premisses: des del perquè quan anem pel món i diem que som catalans ens mirin estranyats, estem no volem gastar en ambaixades del segle XIX, perquè volem anar als Jocs Olímpics amb el nostre nom, perquè volem donar suport a les nostres entitats (0,7% IRPF), perquè volem acabar d’una vegada el corredor mediterrani. I, en definitiva, perquè fa 300 anys que estem ocupats.

Biografia de l’autor:

Roger Buch i Ros: Nascut a Barcelona el 1970, és doctor en Ciències Polítiques per la UAB i professor a la Facultat de Treball Social i Educació Social de la Fundació Pere Tarrés (URL). A l’àrea de Consultoria i Estudis de la mateixa fundació ha impulsat projectes i recerques relacionades amb el tercer sector, la participació ciutadana, l’associacionisme i el voluntariat. És un dels fundadors de la Plataforma per la Llengua i ha estat membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural. És autor de molts articles i conferències sobre la història de l’independentisme català, d’anàlisi política i d’activisme a favor de la llengua catalana. Ha publicat L’esquerra independentista avui (2007) i L’herència del PSAN (2012), i ha participat en les obres col·lectives Diccionari de partits polítics de Catalunya (2000), ERC: 70 anys d’història (2001) i What’s up with Catalonia (2013).

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: 100 motius per ser independentista
Autor: Roger Buch
ISBN: 978-84-9034-297-8
IBIC: JPFN / 1DSEJ
Pàgines: 192
Enquadernació: Rústica
Editorial: COSSETANIA

9788490342978