• Preu reduït

La formació d'una identitat.

25,00 €
23,75 € Estalvia un 5%

El llibre "La formació d'una identitat" respon a per què els catalans som avui un poble amb un fort sentit d’identitat? D’on surt aquest sentiment de pertinença que comparteix llengua, cultura i unes formes d’entendre la societat i el món? El llibre formula al passat aquelles preguntes que importen a la societat i al temps en què viu i ens en dóna les claus en un llibre senzill i entenedor.

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Sinopsis llibre "La formació d'una identitat":

La formació d'una identitat. Una història de Catalunya Per què els catalans som avui un poble amb un fort sentit d’identitat? D’on surt aquest sentiment de pertinença a un col·lectiu que comparteix llengua, cultura i unes formes d’entendre la societat i el món? Josep Fontana, una de les veus més autoritzades en l’àmbit del pensament, intenta seguir al llarg del temps, des del segle VIII fins a l’actualitat, el procés que ha acabat conformant aquesta identitat. Fontana formula al passat aquelles preguntes que importen a la societat i al temps en què viu i ens en dóna les claus en un llibre senzill i entenedor.

Biografia autor:

Josep Fontana Lázaro Josep Fontana (Barcelona, 1931) ha estat catedràtic d'història contemporània a les universitats de València, l'Autònoma de Barcelona i la Pompeu Fabra. Deixeble de Pierre Vilar, Ferran Soldevila i Jaume Vicens Vives, ha introduït les escoles renovadores i el treball d’autors cabdals de la historiografia contemporània. Ha estudiat els models de transició de l'antic règim cap al capitalisme, la implantació del liberalisme a Espanya i Catalunya i, especialment, la formació del mercat peninsular al llarg del segle XIX. Les seves aportacions els darrers anys s’han centrat en la reflexió historiograficopolítica. Els títols més recents de la seva extensa bibliografia són: La història dels homes (2000), Aturar el temps (2005), De en medio del tiempo (2006), La construcció de la identitat

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: La formació d'una identitat.
Autor: Josep Fontana Lázaro
ISBN: 978-84-9766-526-1
Pàgines: 486
Enquadernació: Rústica amb solapes
Editorial: Eumo

9788497665261