• Preu reduït

Montseny. 50 indrets amb encant

23,80 €
22,61 € Estalvia un 5%

Aquest llibre trobareu els 50 indrets amb més encant del Montseny, un recull d’excursions i petites rutes per descobrir un dels espais naturals més emblemàtics de Catalunya. Els textos i les excel·lents fotografies són un homenatge al paisatge i a la cultura, i al mateix temps una invitació als excursionistes a realitzar l’exploració de la nostra muntanya i a l’excursió festiva en família.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Sinopsis llibre "Montseny. 50 indrets amb encant":

Aquest llibre és un recull d’excursions i petites rutes per descobrir un dels espais naturals més preuats i emblemàtics de Catalunya. Cinquanta propostes apassionades que ens acosten a cims, gorgs, boscos, petits pobles, mines abandonades, fonts i altres indrets singulars, sovint envoltats de llegendes i històries locals. Tot i comptar amb indicacions pràctiques per facilitar la visita dels llocs seleccionats, no es tracta d’una simple guia turística. Els textos i les excel·lents fotografies són un homenatge al paisatge i a la cultura propera, i al mateix temps una invitació als excursionistes a realitzar l’exploració sistemàtica de la nostra muntanya i a l’excursió festiva en família.

Biografia autors:

Jordi Longás Mayayo (1960). Fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor en la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Ha publicat més de cent articles i milers de fotografies en les principals revistes de muntanya del país. També és autor de més de deu llibres de gran format dedicats als Pirineus, Catalunya i Barcelona. Els darrers són Pirineos 20 trekings i 50 Excursions als llacs més emblemàtics dels Pirineus. És col·laborador habitual de Cossetània i Lectio, editorials amb qui ha publicat, entre altres: Catalunya inoblidable; El paisatge favorit de Catalunya; Bal d’Onsella, los colores del silencio, i Barcelona, 50 indrets amb encant. La proximitat amb Barcelona, ciutat on va néixer i resideix, li va portar a fer les primeres incursions muntanyenques al Montseny, massís al qual encara retorna sovint amb devoció.

Javier García-Die Sánchez-Guardamino (1959). Fotògraf. Ha fet estudis d’arquitectura tècnica, fotografia i col·labora habitualment amb revistes i empreses d’arquitectura i construcció. Admirador de l’entorn natural i alpinista des de molt jove, ha escodrinyat amb la seva càmera la natura, el pas del temps aspectes culturals i la petjada de l’home en el paisatge. La seva residència prop del Montseny des de fa més de 25 anys influeix intensament els seus colors i el seu ésser. Ha publicat amb Lectio i Cossetània els llibres, Catalunya, 50 elementos de arquitectura e ingeniería ferroviaria i El paisatge favorit de Catalunya.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Montseny. 50 indrets amb encant
Autor: Jordi Longás / Javier García-Die
ISBN: 978-84-9034-356-2
Pàgines: 120
Enquadernació: Tapa dura
Editorial: COSSETANIA
Col·lecció: Khroma

9788490343562