• Preu reduït

100 plats indispensables de la cuina catalana

6,95 €
6,60 € Estalvia un 5%

En el llibre 100 plats indispensables de la cuina catalana, hi descobrirem quins són els plats indispensables d’aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs.

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent) Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent)
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

100 plats indispensables de la cuina catalana (Segona edició)

De la cuina de les àvies als germans Roca. 

La cuina catalana —repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca— ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de “cànon”, hi descobrirem quins són els plats indispensables d’aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Autor: Jaume Fàbrega

Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Professor d’Enogastronomia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), de l’Associació Internacional de Crítics d’Art (AICA), de la Federació Internacional de Periodistes de Turisme, entre altres. Ha estat professor d’Història de l’Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l’Art a la Universitat de Girona, i ha impartit diversos cursos d’art i gastronomia en centres acadèmic d’arreu: Universitat de Barcelona, Girona, Bellaterra, València, Alacant, Perpinyà, etc.

Ha publicat més de 50 llibres, amb 4 enciclopèdies de gran format i molt denses considerades obres de referència. Entre les quals La cuina catalana, en 9 volums; a més 3 sobre La cuina mediterrània; 3 sobre La cuina del món; i 4 sobre La cuina. Gastronomia tradicional sana.

Ha obtingut diversos premis d’assaig i gastronomia, entre els quals el Gourmand World Coockbook Awards en 7 ocasions.

Han elogiat la seva obra, entre altres, Ferran Adrià, Santi Santamaria, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Alexandre Cirici, Joan Perucho, Néstor Lujan, Manuel Vázquez Montalbán, Eliane Thibaut Comelade, Carlo Sechi, Pere Verdaguer, Antonio Vergara, Ramon Barnils, Ignasi Riera,Maria Mercè Roca, Narcís Comadira, Antoni Puigverd, Pau Faner, Josep M. Fonolleras, Carles Hac Mor, Jordi Llavina, Miquel Pairolí, Joan Daniel Bezsonof, Matthew Tree, Lluís Bonada, Salvador Cardús, Quim Monzó, Josep Maria Terricabras, Joan Francesc Mira…

Fitxa tècnica del llibre:
Títol llibre: 100 plats indispensables de la cuina catalana
Autor: Jaume Fàbrega
ISBN: 978-84-9034-299-2
Pàgines: 224
Enquadernació: Rústica
Editorial: Cossetània

9788490342992

Descarregar

100 plats cuina catalana

Tast en PDF del llibre 100 plats indispensables de la cuina catalana

Descarregar (667.75k)