• Preu reduït

Pirineus: 50 indrets que no et pots perdre

23,80 €
22,61 € Estalvia un 5%

En aquest llibre trobareu els 50 millors indrets dels Pirineus. Del que es tracta és de visitar 50 indrets seleccionats des del País Basc fins a Catalunya: fagedes i gorges, cascades i circs, i refugis que ens regalaran vetllades inoblidables sota les estrelles. Sense dubte un llibre que tots els amants de la muntanya i la natura han de tenir a casa!

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Sinopsi llibre "Pirineus 50 indrets que no et pots perdre" (2a edició):

Una muntanya màgica i un estany amagat. Un pont penjant i un volcà extingit. Gaudir d’una habitació amb vistes a la glacera del Mont Perdut o passar la nit de Sant Joan esperant el ball d’una princesa a la Bassa de la Mora. Els Pirineus ens ofereixen tot això i molt més. En aquesta guia hi trobareu 50 excursiones per a tots els nivells, des de les passejades tranquil·les per alguns dels boscos més bells d’Europa fins a les ascensions als gegants de la serralada. Del que es tracta és de visitar 50 indrets seleccionats des del País Basc fins a Catalunya: fagedes i gorges, cascades i circs, i refugis que ens regalaran vetllades inoblidables sota les estrelles. 50 excursions per emportar-nos a casa el millor dels Pirineus.

Biografia autors:

Daniel Calleja Cadierno (Madrid, 1975) És fotògraf i càmera de televisió. Ha treballat durant dotze anys a la delegació de Canal Sur Televisión a Madrid. Anteriorment va formar part de la delegació de Canal Nou Televisió i també ha fet col·laboracions per a Televisió de Catalunya (TV3). És autor de la guia fotogràfica Els Pirineus de cap a cap: 50 etapes. La Transpirinenca (GR11) (Cossetània Edicions, 2010). Com a fotògraf també ha publicat diversos reportatges, principalment de temes de natura i muntanya, a revistes com El Mundo de los Pirineos, Descobrir Catalunya i El Temps.

Marta Viladot Santaló (Barcelona, 1970) És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Anàlisi Política Comparada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Actualment treballa a la delegació de TV3 a Madrid. Ha estat redactora a la Cadena 13, Onda Cero Radio, Onda Rambla, el diari Avui i la central de la CNN als Estats Units, on va fer estudis de postgrau en Comunicació Audiovisual amb una beca Fullbright. És autora dels llibres La Audiencia Nacional 1977-1997 i La pedra d’Omari. Una aventura al Kilimanjaro (Cossetània Edicions, 2008), i Els Pirineus de cap a cap: 50 etapes. La Transpirinenca (GR11) (Cossetània Edicions, 2010).

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Pirineus 50 indrets que no et pots perdre
Autors: Daniel Calleja i Marta Viladot
ISBN: 978-84-9034-417-0
Pàgines: 120
Il·lustracions: 159
Enquadernació: Tapa dura
Mides: 24 x 22,5 cm.
Editorial: COSSETANIA
Col·lecció: Khroma, núm. 11

9788490344170

Descarregar

Tast llibre Pirineus 50 indrets

Tast del llibre Pirineus 50 indretsq ue no et pots perdre

Descarregar (2.16M)