• Preu reduït

Per què diem...? L’origen de 100 dites populars

18,00 €
17,10 € Estalvia un 5%

En aquest llibre descobrireu l’origen d’un centenar de dites habituals en la nostra parla quotidiana, frases fetes que col·loquem a tort i a dret, sovint sense conèixer la procedència. Sense dubte un llibre que tots els amants de la llengua catalana han de tenir a casa!

Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Sinopsi llibre "Per què diem...? L’origen de 100 dites populars" (2a edició):

Us heu preguntat mai per què utilitzem, de manera espontània, expressions com ara afluixar la mosca, escampar la boira o passar per la pedra?

Per què ens referim a l’any de la picor o a la quinta forca? Per què som de la màniga ampla o fem campana?

Us presentem, doncs, l’origen d’un centenar de dites habituals en la nostra parla quotidiana, frases fetes que col·loquem a tort i a dret, sovint sense conèixer la procedència. Esperem no estar carregats de punyetes en el nostre propòsit. Tampoc volem cantar la canya a ningú, ni molt menys donar gat per llebre. Només provem de no perdre el fil i posar els punts sobre les is, sense necessitat de passar per uns set-ciències. I esperem fer-ho sense necessitat de treure el sant Cristo gros.

El text va acompanyat de 100 imatges.

Biografia autor:

Albert Vidal i García (Barcelona 1940) està llicenciat en història, art dramàtic i publicitat. És escriptor, amb diversos llibres publicats de tema generalista i ha estat editor. En la seva vessant dedicada a les dites, els refranys i els proverbis, ha publicat nombrosos articles sobre el tema en diferents revistes i ha participat en sèries de programes radiofònics. Ha estat director de muntatges teatrals premiats i autor de diverses obres teatrals estrenades, així com de narracions i d’obra poètica, algunes de les quals han estat guardonades en certàmens especialitzats.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Per què diem...? L’origen de 100 dites populars
Autors: Albert Vidal i García
ISBN: 978-84-7246-153-6
Pàgines: 224
Il·lustracions: 100
Enquadernació: rústica
Mides: 15 x 23 cm.
Editorial: Abertí Editor
Col·lecció: Orígens

9788472461536