• Preu reduït

Esnòrquel: 20 rutes per la Costa Brava

16,50 €
15,68 € Estalvia un 5%

En aquest llibre trobareu les millors rutes d'snorkeling de la Costa Brava, veritables tresors de biodiversitat submarina a ben poca fondària. Podràs observar i fotografiar la riquesa de la fauna, flora i geologia submarina de les nostres costes. Si t'agrada submergir-te al mar i el busseig, aquest és el teu llibre!

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Esnòrquel: 20 rutes per la Costa Brava t’ofereix la possibilitat de gaudir intensament de la pràctica de l’snorkeling de la mà de rutes que discorren entre cales i platges de gran bellesa de la Costa Brava, i que amaguen veritables tresors de biodiversitat submarina a ben poca fondària. Tant si ets totalment neòfit com si sols practicar el busseig a pulmó habitualment, hi trobaràs tot allò que has de saber per iniciar-te en el fascinant món de la fotografia submarina. D’aquesta manera no només podràs observar la riquesa de la fauna, flora i geologia submarina de les nostres costes, sinó que també podràs emportar-te-la a casa sense danyar-la ni alterar-la. L’esnòrquel (catalanitzat ara de l’anglès snorkel) és el tub de material plàstic en forma de J, proveït en un dels extrems d'un broquet, que serveix per a respirar dintre l'aigua a poca profunditat.

Partint de la idea que en la franja costanera més propera, aquella que rep més pressió humana, hi ha força desconeixement de quins són els éssers que l’habiten, ja fa anys que els autors tenien al cap fer una guia o un llibre en què es mostrés no la vida submarina que es troba a profunditats de 20, 30 o 60 metres, que d’això ja hi ha força publicacions al mercat, sinó aquella més propera i accessible, que podem veure entre la superfície i els 10-15 metres de profunditat, i que està a l’abast de la gran majoria de visitants de la costa, ocasionals o no, però que sovint passa totalment desapercebuda.

Biografia autors:

Miquel Àngel Pérez-De-Gregorio Capella (la Bisbal d’Empordà, 1963), llicenciat en Dret per la UNED (1986), fiscal coordinador de la Fiscalia Provincial de Barcelona, fiscal de protecció de fauna i flora i col·laborador del Servei de Medi Ambient. Fotògraf i naturalista en general, ha publicat imatges en obres i revistes, tant científiques com de divulgació, relacionades amb la natura. Ha estat ponent o conferenciant en alguns congressos, tant catalans com estatals, sobre protecció del medi ambient, natura i micologia. És autor o coautor de més d’un centenar de treballs sobre micologia.

Carles Roqué Pau (Palafrugell, 1966), llicenciat en Ciències Geològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989) i doctor cum laude en Ciències Geològiques per la mateixa universitat (1993), és professor titular de Geodinàmica Externa i Geomorfologia a la Universitat de Girona des de 1997. És especialista en processos i riscos geològics externs, geologia aplicada a l’arqueologia i cartografia geològica i geomorfològica. És autor o coautor de més de 250 publicacions científiques i de divulgació sobre geologia, i d’una dotzena de treballs sobre micologia i malacologia.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Esnòrquel: 20 rutes per la Costa Brava
Autors: Carles Roqué Pau i Miquel Àngel Pérez-De-Gregorio Capella
ISBN: 978-84-9034-608-2
Nombre de Pàgines: 168
Nombre d'il·lustracions: 143
Mides: 12 x 22,5 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Col·lecció: Azimut, núm. 149
Editorial: COSSETANIA

9788490346082

Descarregar

Esnòrquel 20 rutes

Tast llibre Esnòrquel 20 rutes per la Costa Brava

Descarregar (1.92M)