• Preu reduït

20 excursions a prop del mar (Costa Brava - Barcelonès - Maresme - Garraf - Costa Daurada - Terres de l’Ebre)

13,10 €
12,45 € Estalvia un 5%

En aquest llibre podreu gaudir de 20 itineraris vora el mar per la Costa Brava, Maresme, Garraf, Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Rutes de diferents nivells per gaudir de la natura que tenim a prop del mar. Si t'agrada fer excursions per la muntanya i la costa, aquest és el teu llibre!

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

20 excursions a prop del mar
Costa Brava - Maresme - Barcelonès - Garraf - Costa Daurada - Delta de l’Ebre

Els 20 itineraris que trobareu en aquesta guia pretenen unir els mons de la platja i la muntanya de manera natural, original i simple. Hi ha rutes per indrets de la Costa Brava, de les comarques del Barcelonès, el Maresme i el Garraf, i de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. En totes, podreu sortir de la platja cercant l’ascens a les serres o cims més prominents del front litoral català i tornar novament a la costa, alimentant així les sensacions contraposades de tocar el mar i acaronar el cel. En les rutes, s’hi detalla la distància recorreguda, el desnivell, la dificultat i la durada aproximada, a més a més de la descripció de les diferents zones que anireu trepitjant.

Sergio Fernández Bertolín

Nascut el 1982, ha viscut sempre a la Llagosta. Des de petit començà a descobrir la muntanya a l’esplai de la seva parròquia local, el Racó d’Esplai Sant Josep. Va ser el 1998, amb una ascensió estival a l’Aneto, quan la muntanya el va acabar d’atrapar. Des d’aleshores, el seu interès creixent l’ha portat a ascendir tresmils pirinencs a l’estiu i a col·leccionar 100 cims tot coneixent i descobrint el territori català. És membre del Centre Excursionista Santa Perpètua (CESP). El 2011 va iniciar, juntament amb el seu germà, la web d’excursionisme, Xiruca.com, on comparteix bona part de la seva activitat muntanyenca.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: 20 excursions a prop del mar
Autor: Sergio Fernández Bertolín
ISBN: 978-84-9034-609-9
Nombre de Pàgines: 144
Nombre d'il·lustracions: 131
Mides: 12 x 22,5 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Col·lecció: Azimut, núm. 150
Editorial: COSSETANIA

9788490346099

Descarregar

20 excursions a prop mar

Tast llibre 20 excursions a prop del mar

Descarregar (743.8k)