• Preu reduït

50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya

15,40 €
14,63 € Estalvia un 5%

Si t'agrada la bicicleta en aquest llibre hi trobareu 50 circuits ciclistes on el paisatge, la descoberta i el patrimoni són els protagonistes. Cada ruta està pensada a partir de la idea de descobrir i cartografiar un territori amb suau cop de pedal, i posar-lo en valor històric, paisatgístic, social i cultural.

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent) Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent)
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya

En aquests 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya hi trobareu circuits ciclistes on el paisatge, la descoberta i el patrimoni són els protagonistes, de manera que eviten les grans dificultats físiques i el cicloturisme esportiu. Cada ruta està pensada a partir de la idea de descobrir i cartografiar un territori amb suau cop de pedal, i posar-lo en valor històric, paisatgístic, social i cultural. En concret, són itineraris per vint-i-vuit comarques de tot el país, del litoral a l’Aran i del Segrià a l’Empordà. A més, sempre que es pot, s’hi combina la bicicleta i el transport públic, una mescla idònia per fomentar el turisme sostenible. L’autor va publicar, l’any 2013, Cicloturisme tranquil per Catalunya. Ara, a 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya, proposa 50 rutes completament noves per fer tranquil·lament en bicicleta.

Biografia autor:

Rafael Vallbona (Barcelona, 1960). És escriptor i periodista. Ha publicat llibres de tota mena de gèneres; per alguns ha guanyat uns quants premis, i altres han estat traduïts a diversos idiomes.

Apassionat del ciclisme, ha participat en nombroses proves internacionals tant de carretera com de muntanya, i ha fet alguns viatges en bicicleta dels quals n’ha escrit llibres. És autor de Volta a les Dolomites i als Alps italians: les rutes del Giro; “Volta” a Catalunya 1911-2011: un segle d’esport i país; Xavi Tondo: el triomf de l’obstinació i Escalada a Montjuïc 1965- 2007. L’ascens de la ciutat.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya
Autor: Rafael Vallbona
ISBN: 978-84-9034-653-2
Nombre de Pàgines: 204
Nombre d'il·lustracions: 89
Mides: 12 x 23 cm
Enquadernació: rústica amb solapes
Col·lecció: Azimut, núm. 151
Editorial: Cossetània Edicions

9788490346532