• Preu reduït

Amunt! Les festes de l’arbre als Països Catalans

23,00 €
21,85 € Estalvia un 5%

Si t'agraden les tradicions i la cultura catalana, aquest llibre fa un recorregut per una trentena de les millors festes amb l'arbre com a protagonista a Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià, Mallorca i Andorra.

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Amunt! Les festes de l’arbre als Països Catalans

Amunt! Les festes de l’arbre als Països Catalans ofereix un recorregut narratiu i plàstic per unes celebracions carregades de simbolisme, que ens parlen del cicle anual de regeneració de la natura, però també de la voluntat de mantenir una tradició —sovint suposada, sempre deformada— i del desig de pertinença. L’obra fa un recorregut per una trentena de les més de cent seixanta festes d’aquest tipus que els autors han trobat a Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià, Mallorca i Andorra.

Cultures de tots els continents celebren des de molt antic festes que tenen els arbres de protagonistes. L’estranyesa de veure en ple segle XXI com es tallava un arbre al bosc, es duia en processó a la vila i es plantava amb tota solemnitat al bell mig de la plaça, va portar el periodista Llorenç Roviras i el fotògraf Marc Castellet a recórrer el país buscant l’on, el com i el perquè d’aquests rituals. Aquest seguiment, fet durant deu anys, es destil·la en aquest llibre.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Amunt! Les festes de l’arbre als Països Catalans
Autor: Llorenç Roviras i Marc Castellet
ISBN: 978-84-947484-0-0
Nombre de Pàgines: 350
Nombre d'il·lustracions:
Mides: 20 x 20 cm
Enquadernació: rústica amb solapes
Col·lecció: La Talaia, 9
Editorial: Edicions Sidillà

9788494748400