• Preu reduït

Catalunya: 50 excursions inoblidables

23,80 €
22,61 € Estalvia un 5%

Si t'agrada la natura, caminar i descobrir. Contemplar. Fotografiar per admirar i compartir. Aquesta és la filosofia del llibre . Una invitació a fer excursions senzilles arreu del territori, amb la càmera a la motxilla, per estimar el país i conservar el nostre patrimoni com es mereix.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Catalunya: 50 excursions inoblidables

Catalunya és terra d’excursionisme i excursionistes. I és que des d’antic la complexa orografia del país ha convidat a la seva progressiva exploració i estudi. Des de la fertilitat del delta de l’Ebre fins als deserts de pedra i neu als Pirineus, des de les fagedes i alzinars del Montseny fins a les estepes del Segrià, hi trobem una gran diversitat d’hàbitats i ecosistemes. També indrets de gran bellesa, on la pedra, l’aigua i la vegetació harmonitzen en paisatges únics.

Caminar i descobrir. Contemplar. Fotografiar per admirar i compartir. Aquesta és la filosofia del llibre. Una invitació a fer excursions senzilles arreu del territori, amb la càmera a la motxilla, per estimar el país i conservar el nostre patrimoni com es mereix.

Biografia autor:

Jordi Longás (Barcelona, 1960). És fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor a la Universitat Ramon Llull. Fa 15 anys va iniciar la seva carrera com a fotògraf i escriptor. Ha publicat més de 70 articles i centenars de fotografies en les principals revistes de muntanya (Desnivel, Grandes Espacios, Vèrtex o Mundo de los Pirineos). Ha publicat també 5 llibres de gran format dedicats als Pirineus: Pirineos en esquís, 120 itinerarios; Pirineos íntimos; Pirineos en esquís, 150 itinerarios; Pirineos, 100 cumbres; i Pirineus. Viatge fotogràfic. És membre del consell assessor de la revista Vèrtex des de l’any 2004. Entuasiasta excursionista i bon coneixedor de la geografia catalana, es mostra il·lusionat per compartir alguns dels millors indrets que ha descobert en més de 30 anys d’activitat.
 

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Catalunya: 50 excursions inoblidables
Autor: Jordi Longás
ISBN: 978-84-9034-682-2
Nombre de Pàgines: 120
Nombre d'il·lustracions: 220
Mides: 24 x 23 cm
Enquadernació: tapa dura
Col·lecció: Khroma, núm. 3
Editorial: Cossetània Edicions

9788490346822