• Preu reduït

Catalunya: 50 excursions als seus rius

23,80 €
22,61 € Estalvia un 5%

Si t'agrada l'aigua, la natura, caminar i descobrir, aquest llibre us proposa 50 excursions pels millors indrets amb aigua de Catalunya; rierols, gorges, cascades, rius. El riu marca el camí. Cada pas seguint la seva llera permet conèixer el trajecte que marca l'aigua, conduint a un lloc desconegut mentre es descobreixen altres. No hi ha millor mapa  que passejar al seu costat.

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Catalunya: 50 excursions als seus rius

En aquest llibre us proposem 50 excursions als bells i encisadors indrets que voregen els rius catalans, repartides per tot el territori de Catalunya. Us anireu topant amb un rierol que serpenteja pel bosc, un saltant d’aigua argentada, una resclosa d’un vell molí amb les seves aigües quietes, un torrent embravit que esculpeix una petita gorja o un antic pont de pedra que s’emmiralla en les aigües encalmades d’un riu. A Catalunya és molt fàcil gaudir d’aquestes boniques troballes tot caminant, ja sigui pels boscos humits a peu de les muntanyes, per pinedes i alzinars mediterranis, per planes de conreus de secà o per alguns indrets propers al litoral. Un recull indispensable per a tots aquells excursionistes i amants dels rius que s’estimen o volen conèixer millor el nostre territori. Si teniu gos aquest llibre també és molt recomanable per anar d'excursió amb la vostra mascota.  Aquest llibre ha estat editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

Biografia autor:

Cèsar Pasadas. Geògraf, fotògraf i muntanyenc. Vallesà de naixença, ha viscut en diferents indrets del Pirineu, on ha desenvolupat un coneixement intens i una estima profunda del territori, sempre envers l’evolució dels cursos d’aigua i la població a les seves valls. Màster en Ordenació del Territori per la Universitat Autònoma de Barcelona, s’ha especialitzat en temes de recursos hídrics i desenvolupament local a través del turisme rural i de muntanya, activitat que compagina amb l’organització i guiatge de grups als espais naturals, la publicació d’articles i guies excursionistes en diferents mitjans, i la producció audiovisual documental.
 

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Catalunya: 50 excursions als seus rius
Autor: Cèsar Pasadas
ISBN: 978-84-9034-568-9
Nombre de Pàgines: 120
Nombre d'il·lustracions: 158
Mides: 24 x 23 cm
Enquadernació: tapa dura
Col·lecció: Khroma, núm. 17
Editorial: Cossetània Edicions

9788490345689

Descarregar

50 Excursions Rius CAT

Tast del llibre Catalunya 50 Excursions als seus Rius

Descarregar (2.54M)