• Preu reduït

Interès d'Estat

20,00 €
19,00 € Estalvia un 5%

L’expressió «interès d’Estat» és una derivació perversa de la «raó d’Estat» que permet a les elits polítiques i econòmiques defensar els seus interessos de classe, encara que sigui a costa de perjudicar els ciutadans i de posar en risc la viabilitat política i econòmica del mateix Estat. Però, quins són els límits de l’interès d’Estat? Fins on arriba la perversió del sistema?

Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Interès d'Estat

Catalunya té el mateix pes demogràfic, econòmic i territorial en el conjunt d’Espanya que Alemanya en el conjunt de la Unió Europea, i l’aportació que fa a Espanya és equivalent a la d’Alemanya a la Unió Europea. Considerant aquesta correlació, la influència de Catalunya a Espanya no hauria de ser equiparable a la d’Alemanya a la Unió Europea?

Però és obvi que no ho és, com són evidents les raons per les quals no ho és. I res no canviarà en el futur. Les elits espanyoles continuaran tirant endavant despropòsits de proporcions majúscules amb els diners de tots, mentre ignoren necessitats de primer ordre per al benestar dels ciutadans i per a la prosperitat de Catalunya.

De moment, ja hem sabut que estan començant el corredor mediterrani pel túnel de Chamartín. I d’aquí a no gaire es farà públic que l’Estat està planificant la terminal de contenidors marítims més important del sud d’Europa precisament a...Ciudad Real.

L’expressió «interès d’Estat» és una derivació perversa de la «raó d’Estat» de Maquiavel que fa referència al subterfugi que permet a les elits polítiques i econòmiques defensar els seus interessos de classe, encara que sigui a costa de perjudicar els ciutadans i de posar en risc la viabilitat política i econòmica del mateix Estat. Però, quins són els límits de l’interès d’Estat? Fins on arriba la perversió del sistema?

Biografia autor:

ALBERT PONT (El Masnou, 1971). President del Cercle Català de Negocis (CCN). Autor del llibre Delenda est Hispania. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Dret Internacional i en Relacions Internacionals. Executive MBA per la Universitat Ramon Llull.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Interès d'Estat
Autor: Albert Pont
ISBN: 978-84-8330-942-1
Nombre de Pàgines: 256
Nombre d'il·lustracions: 40
Mides: 16x24 cm.
Enquadernació: rústica amb solapes
Col·lecció: Carta blanca, 40
Editorial: Viena Edicions

9788483309421

Descarregar

Interès d'estat

Tast llibre Interès d'Estat. Fer capital (a) Madrid. Albert Pont.

Descarregar (60.67k)