• Preu reduït

Octubre al carrer

18,00 €
17,10 € Estalvia un 5%

1 d’octubre. Un poble en acció unit en l’organització i celebració d’un referèndum democràtic. Un estat en contra. La il·lusió encara viva d’una República albirada!

Quantitat

  • Plataforma verificada de pagament segur Plataforma verificada de pagament segur
  • Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Octubre al carrer

Fets de l’1 d’Octubre de 2017; Ha estat un any de bogeria. El llibre mira de nou aquells dies per analitzar què va passar i tenir pistes per saber on som ara. El referèndum de l’1 d’octubre va ser el gran repte i hauria hagut de ser la solució. La República. La gent estava il·lusionada i convençuda que si s’actuava massivament, i per mitjans pacífics, la democràcia i la pertinença a la Unió Europea els protegiria de repressions o violència.

Però l’Estat espanyol està disposat a tot per preservar «la unitat». En el llibre 'Octubre al carrer', hi trobareu els ingredients dels grans relats: misteri, conxorxa, estratègia, violència, decepció, plor, presó i traïdoria, però també solidaritat, valentia, energia, alegria, respecte, sacrifici, germanor, imaginació, humor i molts testimonis emotius. Aquests mesos hem viscut, més que mai, la il·lusió de sentir-nos poble lluitant per la llibertat. En dèiem «la revolució dels somriures». Ara sabem que també hi va haver llàgrimes. Res no ha acabat.

Biografia autor:

Dolors Feliu, nascuda a Roda de Ter el 1964, és jurista i ha ocupat diversos llocs a l’administració de la Generalitat. Destaca haver representat l’administració catalana davant el Tribunal Constitucional entre el 1994 i el 2011. Actualment, des de fa set anys, és directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat. Va ser professora associada de dret constitucional de la UPF entre 1999 i 2011. És autora de diversos articles i monografies, entre els quals l’assaig Manual per la independència (2013). És membre actiu de diverses associacions a favor de la independència i del dret a decidir com ara el Col·lectiu Praga, Juristes per la Independència i Sobirania i Justícia, amb qui ha redactat moltes ponències i ha programat actes per tot el territori sobre el Procés. És col·laboradora habitual dels mitjans de comunicació.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Octubre al carrer
Autor: Dolors Feliu
ISBN: 978-84-17082-97-0
Nombre de Pàgines: 272
Nombre d'il·lustracions:
Mides: 15 x 23 cm.
Enquadernació: rústica amb solapes
Col·lecció: Assaig
Editorial: Gregal

G-9788417082970