• De rebaixa!

Una democràcia cívica en temps autoritaris

20,00 €
19,00 € Estalvia un 5%

Apunts d’un escriptor nord-americà sobre el Procés sobiranista de Catalunya. Recull d’articles escrits aquests últims anys en diverses revistes i mitjans digitals. L’autor argumenta que el moviment escrupolosament pacífic i veritablement popular per la independència a Catalunya és, potser, la millor esperança que tenim per estimular la seva molt esperada renovació.

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Una democràcia cívica en temps autoritaris

En aquest llibre trobareu un recull d’assajos històrics, entrevistes i comentaris de premsa, Thomas S. Harrington, un investigador i escriptor nord-americà amb una llarga trajectòria en el camp dels estudis sobre la nació i la història comparativa dels països ibèrics, i un interès especial per Catalunya, ens ofereix una visió penetrant de l’actual Procés sobiranista.

En la seva anàlisi, destaca un fet que amb freqüència es perd en la cobertura del Procés en els grans mitjans de comunicació: que el moviment no prové de les frustracions polítiques i financeres del moment, ni dels sentiments xenòfobs que són els motors de les revoltes populistes en llocs com Hongria o el Vèneto, sinó d’una històrica tradició de democràcia popular.

L’autor argumenta que, lluny d’ésser una amenaça per a la democràcia a Europa, el moviment escrupolosament pacífic i veritablement popular per la independència a Catalunya és, potser, la millor esperança que tenim per estimular la seva molt esperada renovació.

Biografia autor:

Thomas S. Harrington és catedràtic d’Estudis Hispànics al Trinity College de Hartford (EUA), on imparteix classes sobre literatura, cinema i història cultural dels països ibèrics en l’època contemporània. Les seves línies principals de recerca són els moviments peninsulars d’identitat nacional, l’iberisme, la cultura catalana contemporània i les migracions entre les anomenades cultures perifèriques de la península i les societats del Carib i el Con Sud. Ha rebut dues beques Fulbright i ha estat guardonat amb el premi Batista i Roca per la seva labor a favor de la difusió de la cultura catalana al món. Finalment, cal destacar que ha exercit de professor a Madrid, Lisboa, Roma, l’Havana i Santiago de Compostel·la.

Fitxa tècnica del llibre:

Títol llibre: Una democràcia cívica en temps autoritaris
Autor: Thomas S. Harrington
ISBN: 978-84-17082-96-3
Nombre de Pàgines: 376
Nombre d'il·lustracions: -
Mides: 15 x 23 cm.
Enquadernació: rústica amb solapes
Col·lecció: -
Editorial: Gregal

G-9788417082963