• Preu reduït

El receptari groc

17,00 €
16,15 € Estalvia un 5%

En el llibre El receptari grocus presentem una mostra de les receptes dels àpats grocs que s’han anat fent endiversos restaurants i cases particulars del territori, amb l’esperança que el groc arribi cada vegada a més taules d’aquest país, en solidaritat amb els presos polítics. 

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

El receptari groc

Els sopars solidaris d’Àngels Guitart· Maria Rosa Pons · Carme Esquerda · Rosa Ibáñez i Montserrat Esquerda · Toni Vallory · Santi Carda i Fèlix Aranda · Ada Parellada

El gener del 2018, Ada Parellada, del restaurant Semproniana, va organitzar, juntament amb Òmnium amb l’ANC, un sopar groc en solidaritat amb els presos polítics. Aquesta voluntat de fer pinya contra la injustícia es van encomanar a cuiners i cuineres d’arreu del país com una taca d’oli.

En aquest llibre us presentem una petita mostra de les receptes d’alguns dels àpats grocs que s’han anat fent endiversos restaurants i cases particulars del territori, amb l’esperança que el groc arribi cada vegada a més taules d’aquest país. Us volem a casa i no pararem fins a aconseguir-ho!

Fitxa tècnica del llibre:
Títol llibre: El receptari groc
Pròleg: Jordi Cuixart
Coordinació: Ada Parellada
Fotografies: Dani Codina
ISBN: 978-84-8330-999-5
Pàgines: 96
Enquadernació: rústica
Editorial: Viena

9788483309995

Descarregar