• Preu reduït

100 Escapades Misterioses Per Catalunya

14,30 €
13,59 € Estalvia un 5%

Amb el llibre 100 Escapades Misterioses Per Catalunya, descobrireu racons inexplorats, espais naturals, monuments representatius que, contemplats amb els ulls de la màgia o embolcallats per relats llegendaris, resulten sorprenents. Itineraris fàcils arreu de Catalunya!

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent) Entrega a domicili 24-48h o recull al magatzem (dia hàbil següent)
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

100 Escapades Misterioses Per Catalunya

Aquest recull ens invita a fer un recorregut original pel nostre territori per tal de descobrir 100 llocs no prou coneguts, relacionats amb tot un món insòlit, misteriós, fascinant i fins i tot inquietant que tenim a la vora. Racons inexplorats però també espais naturals o monuments representatius que, contemplats amb els ulls de la màgia o embolcallats per relats llegendaris, resulten sorprenents. Coneixereu, a les comarques centrals, una gran cova en la qual un cèlebre historiador del segle XVII va descobrir el catau d’un drac i una ciutat petrificada poblada per fantasmes. Visitareu un castell al Montsec que camufla en el seu celler l’entrada a un corredor secret que mena fins a un encisador convent rupestre construït sota una balma rocosa. Trepitjareu un monestir maleït a Osona on s’adorava una mòmia infantil i que va tenir una oficialitzada cerimònia d’exorcisme després d’haver estat ocupat per satanistes. Descobrireu un poble deshabitat del Camp de Tarragona on prolifera l’activitat paranormal. Sereu coneixedors de la veritable història d’una colònia de nans que van desaparèixer misteriosament al Prepirineu, o d’un Salem català on es manté encara viva la memòria d’una cacera de bruixes del segle XVII... I encara més: hi ha qui assenyala la tomba de Crist, la mare de totes les heretgies, en un punt determinat de la Catalunya Nord!

Autor:

Jordi Desvilar Ros va néixer a Barcelona i li apassiona conèixer llocs, ja que pensa que l’existència es demostra en el fet de moure’s. Un pensament d’antuvi tan cartesià (“viatjo, per tant existeixo”) tampoc no ens hauria de fer pensar en aventures extremes o exòtics pelegrinatges a l’altra punta de món —que també està molt bé—, sinó en el fet de descobrir a prop de casa tot un món desconegut i extraordinari que mereix un desplaçament. D’això mateix tracta el seu primer llibre publicat: un recull de cent escapades per Catalunya amb allò que és misteriós, fantàstic o estrany com a nexe comú dels llocs. Aquest no és, però, l’únic contacte amb el món dels llibres que ha tingut l’autor: va exercir de director editorial del segell Agde Llibres, però en aquest cas foren noms de la categoria de Mark Twain, Scott Fitzgerald, Robert L. Stevenson i altres clàssics de la literatura mundial —una de les seves passions— els qui van ser protagonistes de l’editorial desapareguda.

Fitxa tècnica del llibre:
Títol llibre: 100 Escapades Misterioses Per Catalunya
Autor: Jordi Desvilar Ros
ISBN: 978-84-9034-771-3
Pàgines: 224
Enquadernació: Rústica amb solapes
Editorial: Cossetània

9788490347713

Descarregar

Tast 100 Escapades Misterioses

Tast 100 Escapades Misterioses Per Catalunya

Descarregar (324.22k)