Nova Cançó - Dues Guitarres - Oriol i Jaume Saltor (CD)

9,99 €

Els prestigiosos guitarristes catalans Oriol i Jaume Saltor, ens presenten un fantàstic recull de peces de La Nova Cançó interpretades exclusivament amb les seves guitarres acústiques, clàssiques i flamenques que reprodueixen les melodies d'aquests himnes que han marcat un abans i un després en la història musical de Catalunya. ‘L'Estaca’, ‘Al Vent’, ‘Què volen aquesta gent’.

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional
Els prestigiosos guitarristes catalans Oriol i Jaume Saltor, ens presenten un fantàstic recull de peces de La Nova Cançó interpretades exclusivament amb les seves guitarres. Guitarres acústiques, clàssiques i flamenques que reprodueixen les melodies d'aquests himnes que han marcat un abans i un després en la història musical de Catalunya. ‘L'Estaca’, ‘Al Vent’, ‘Què volen aquesta gent’,... d'autors tan reconeguts com Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor o Lluís Llach entre d'altres.
 
Membres fundadors del grup La Porta dels Somnis amb 6 treballs publicats, han participat en gravacions de discos tan importants com el Disc de la Marató de TV3, han produït una vintena de CD’s de diferents artistes i han actuat en indrets emblemàtics com el Palau de la Música, El Kursaal de Manresa o el Nou Camp de Barcelona.
 

Els germans Saltor s'han endinsat en cada una de les cançons i, guardant-ne l'essència, han creat un nou món ple de sonoritats que ens porten des del folk al blues, passant pel pop, la rumba, el rock, el country o el jazz-manouche.
Una interpretació sentida on cada una de les notes reviu el missatge d'aquestes peces que 40 anys més tard continua vigent.

Llista de cançons que trobareu en aquest CD:

- Que tinguem sort (Lluís Llach)
- Què volen aquesta gent (Maria del Mar Bonet)
- Al vent (Raimon)
- L'estaca (Lluís Llach)
- A Margalida (Joan Isaac)
- La Gavina (Fraderic Sirés i Marina Rossell)
- Perquè Vull (Ovidi Montllor)
- Paraules d'amor (Joan Manel Serrat)
- Noia de porcellana (Pau Riba)
- Qualsevol nit pot sortir el sol (Jaume Sisa)
8424295053015