Nova Cançó - Dues Guitarres - Oriol i Jaume Saltor (CD)

Nova Cançó - Dues Guitarres - Oriol i Jaume Saltor (CD)

Nova Cançó - Dues Guitarres - Oriol i Jaume Saltor (CD)

Els prestigiosos guitarristes catalans Oriol i Jaume Saltor, ens presenten un fantàstic recull de peces de La Nova Cançó interpretades exclusivament amb les seves guitarres acústiques, clàssiques i flamenques que reprodueixen les melodies d'aquests himnes que han marcat un abans i un després en la història musical de Catalunya. ‘L'Estaca’, ‘Al Vent’, ‘Què volen aquesta gent’.

Atenció: últimes unitats en estoc!

8424295053015

9,99 €

Afegir al carret

Més informació

Els prestigiosos guitarristes catalans Oriol i Jaume Saltor, ens presenten un fantàstic recull de peces de La Nova Cançó interpretades exclusivament amb les seves guitarres. Guitarres acústiques, clàssiques i flamenques que reprodueixen les melodies d'aquests himnes que han marcat un abans i un després en la història musical de Catalunya. ‘L'Estaca’, ‘Al Vent’, ‘Què volen aquesta gent’,... d'autors tan reconeguts com Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor o Lluís Llach entre d'altres.
 
Membres fundadors del grup La Porta dels Somnis amb 6 treballs publicats, han participat en gravacions de discos tan importants com el Disc de la Marató de TV3, han produït una vintena de CD’s de diferents artistes i han actuat en indrets emblemàtics com el Palau de la Música, El Kursaal de Manresa o el Nou Camp de Barcelona.
 

Els germans Saltor s'han endinsat en cada una de les cançons i, guardant-ne l'essència, han creat un nou món ple de sonoritats que ens porten des del folk al blues, passant pel pop, la rumba, el rock, el country o el jazz-manouche.
Una interpretació sentida on cada una de les notes reviu el missatge d'aquestes peces que 40 anys més tard continua vigent.

Llista de cançons que trobareu en aquest CD:

- Que tinguem sort (Lluís Llach)
- Què volen aquesta gent (Maria del Mar Bonet)
- Al vent (Raimon)
- L'estaca (Lluís Llach)
- A Margalida (Joan Isaac)
- La Gavina (Fraderic Sirés i Marina Rossell)
- Perquè Vull (Ovidi Montllor)
- Paraules d'amor (Joan Manel Serrat)
- Noia de porcellana (Pau Riba)

- Qualsevol nit pot sortir el sol (Jaume Sisa)

 

NOVA CANÇO Dues Guitarres Oriol Saltor Jaume Saltor

 

NOVA CANÇO Dues Guitarres Oriol Saltor Jaume Saltor cançons catalanes

11 altres productes de la mateixa categoria:

Clients que han vist aquest producte també han comprat: