Lluís Llach - Tossudament alçats (2-CD)

14,95 €

 El doble disc de Lluís Llach titulat Tossudament alçats és una recopilació de les millors cançons de lluita que ha compost durant tota la seva trajectòria per reivindicar els drets i les llibertats fonamentals. Un disc que continua molt vigent actualment després dels empresonaments dels líders catalans.

Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional
"Tossudament alçats" és el manifest de combat que podria interpretar el músic en cas que continués als escenaris, un doble disc inèdit amb el Lluís Llach més reivindicatiu de la història. El recull inclou les millors cançons que ha compost durant tota la seva trajectòria per reivindicar els drets i les llibertats fonamentals.
 

Amb el subtítol de "Les cançons de lluita de Lluís Llach", el doble disc inclou temes que són símbols d’una època, com L’estaca, que avui en dia continua cantant-se en actes, manifestacions i mítings d'arreu de Catalunya. Tot i que en el seu comiat dels escenaris es va negar a fer-la, el públic mateix l’ha tornat a entonar. Va passar el mateix fa quinze dies al Quebec, on el músic s’hi va afegir. Darrere d’aquest himne imparable del 1970, cançons de la mateixa època, com ara La gallineta, Venim del nord, venim del sud, I si canto trist, Cançó d’amor a la llibertat i Companys no és això. O aquell No abarateixis el somni que va entonar al Camp Nou el juliol del 1985, com Abril 74 i Campanades a morts. Les Corrandes d’exili de Pere Quart tenen una presència destacada en la trajectòria discogràfica de Llach, i també apareixen en aquest doble disc amb 25 temes. Altres cançons són més recents, com Jo hi sóc si tu vols ser-hi i Un himne per no guanyar, del disc Temps de revoltes (2000), o el tema Neofatxes globals, una expressió que va passar a l’argot popular. D’altres són temes dels últims anys en actiu, com A poc a poc, on cantava una lletania: “Quant i fins quan caldrà que alcem/ el nostre cant, la nostra veu,/ quant i fins quan perquè el demà/ sols sigui un gest de llibertat". 

En el doble disc Lluís Llach - Tossudament alçats (Les cançons de lluita) trobareu aquestes cançons:

- Un himne per no guanyar
- A poc a poc
- Al carrer dels quatre llits
- Cançó d'amor a la llibertat
- No abarateixis el somni
- Companys no és això
- Tossudament alçats
- Corrandes d'exili
- El dia
- Venim del nord, venim del sud
- El jorn dels miserables
- Ells son aquí
- Els trens de Kosovo
- Fills d'Hiroshima
- I ara de nou
- I si canto trist
- L'estaca
- Jo hi soc si tu vols ser-hi
- Abril 74
- La gallineta
- Amor que m'ets amic
- Neofatxes globals
- Encara
- Ara mateix
- Campanades a morts
8424295365460